Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΔήλωση στήριξης της υποψηφιότητας Μιχάλη Κατρίνη

Δήλωση στήριξης της υποψηφιότητας Μιχάλη Κατρίνη

Γιώργος Κράλλης

Το ΠΑΣΟΚ και επίσημα πλέον μπαίνει σε εσωκομματικές εκλογές ,μια διαδικασία που θα αναδείξει τον νέο ηγέτη της παράταξης και αυτόν που θα δημιουργήσει το προοδευτικό μέτωπο απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Σε αυτή την διαδικασία θα αναδειχθούν οι πολιτικές εκείνες όπου θα κάνουν το ΠΑΣΟΚ ξανά τον σύμμαχο των μη προνομιούχων,της κάθε Ελληνίδας και του κάθε Έλληνα.

Στην διάρκεια αυτής της διαδικασίας πρέπει να κουβεντιάσουμε ξανά με την πραγματική κοινωνία ,τι έφταιξε και ο κόσμος δεν μας εμπιστεύτηκε όσο θα θέλαμε και τι μπορεί να αλλάξει έτσι ώστε το ΠΑΣΟΚ να μπορεί να παίξει ξανά τον ιστορικό του ρόλο που δεν είναι άλλος από το να υπηρετεί τον λαό και την πατρίδα.

Στις ευρωεκλογές φαινομενικά το ΠΑΣΟΚ ανέβηκε ,επί της ουσίας όμως χάσαμε μέσα σε ένα χρόνο 170.000 ψηφοφόρους από τις βουλευτικές εκλογές και αυτό πρέπει να προβληματίσει άπαντες γιατί συνέβη και πρωτίστως την απερχόμενη ηγεσία του κόμματος.

Μια ηγεσία η οποία παρόλα τα λάθη και τις παραλήψεις πρέπει να της πιστώνουμε την σταθερότητα των ποσοστών του κόμματος,όμως αυτό δεν αρκεί για να μεγαλώσουμε την παράταξη ,η ανάληψη της ευθύνης για το εκλογικό αποτέλεσμα από τον πρόεδρο και την ηγετική του ομάδα είναι μια τίμια στάση ,αλλά δεν λύνει το πρόβλημα.

Η παράταξη είναι η ώρα να πάει μπροστά να μεγαλώσει να δημιουργήσει τις συνθήκες εκείνες στον προοδευτικό χώρο ώστε να κερδίσει τον Μητσοτάκη άμεσα ,δεν μπορούμε να περιμένουμε πότε θα ωριμάσουν οι συνθήκες για να αλλάξουμε, η αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ είναι επιτακτική είναι αίτημα της ίδιας της κοινωνίας και η 6η Οκτωβρίου θα σημάνει την αλλαγή που όλοι θέλουμε να δούμε στο κόμμα!

Σε αυτό το ιστορικό σταυροδρόμι για την παράταξη η επιλογή μου είναι ξεκάθαρη!

Όπως κάνω πάντα δημόσια,θεωρώ πως η παράταξη χρειάζεται έναν πρόεδρο που να μπορεί να ενώσει δυνάμεις υπέρ της κοινωνίας,έναν πρόεδρο που έχει εργαστεί για την παράταξη και έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του πάντα στην πρώτη γραμμή,έναν πρόεδρο που θα λειτουργεί συνθετικά για όλους με ξεκάθαρο λόγο,έναν πρόεδρο που θα φέρει το ΠΑΣΟΚ στην νέα εποχή ενός κόσμου που αλλάζει συνεχώς , έναν πρόεδρο να δημιουργήσει το ΠΑΣΟΚ του αύριο πιάνοντας ξανά το νήμα από την αρχή με την πραγματική κοινωνία.

Για αυτούς τους λόγους στέκομαι στο πλευρό του φίλου και συντρόφου Μιχάλη Κατρίνη.

Και αυτή την μάχη θα την κερδίσουμε!

Καλό μας αγώνα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ