Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΚατά ΡιπάςΚατά ριπάς 03 Ιουλίου

Κατά ριπάς 03 Ιουλίου

Ο Άδωνις δεν θα ψήφιζε Λεπέν!

Το ακούσαμε κι αυτό (και δεν το πιστέψαμε). Ο λόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη που εμμέσως πλην σαφώς δήλωσε ότι αν ήταν ψηφοφόρος στην Γαλλία και είχε να διαλέξει ανάμεσα σε έναν υποψήφιο της αριστεράς και έναν της Λεπέν, δεν θα ψήφιζε την Λεπέν. Η αναφορά έγινε από τον Νίκο Παππά του ΣΥΡΙΖΑ που έθεσε το υποθετικό ερώτημα στον υπουργό Υγείας.

«Ξύπνησε»

Έπρεπε αν υπάρξουν …εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ για να «ξυπνήσει» και να επανεμφανισθεί στην πολιτική επικαιρότητα ο Κώστας Μπακογιάννης. Μόνο και μόνο για να επιτεθεί στον Χάρη Δούκα επειδή θέλει να είναι και δήμαρχος και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Ασχέτως από το αν είναι σωστή ή όχι αυτή η κριτική είναι εμφανές ότι ο …τελευταίος που μπορεί να την κάνει είναι ο πρώην Δήμαρχος! Αφού προφανώς οι δημότες της Αθήνας στις τελευταίες εκλογές κάθε άλλο παρά εκτίμησαν την  «αυτόνομη παρουσία» του στο Δήμο τα τελευταία 5 χρόνια.

Συνέπεια

Σήμερα, ένα κομμάτι των δεξιών  βρίζει Σαμαρά και ειρωνεύεται Καραμανλή. Είναι το ίδιο που έβριζε όποιον τολμούσε να ασκήσει κριτική στο Σαμαρά όταν ήταν πρωθυπουργός. Είναι το ίδιο που θα μιλάει πάλι για «ενότητα» στο μέλλον, προσβλέποντας στις ψήφους των σαμαρικών και των καραμανλικών, όταν τις χρειαστεί στις επόμενες εκλογές. Συνέπεια, αξιοπρέπεια, ιδεολογική καθαρότητα.

Κρίσιμα

Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Στέφανος Κασσελάκης επέστρεψε χθες στην Αθήνα και ξεκίνησε τις συνεντεύξεις! Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι έχει ξεκινήσει κάποια τηλεφωνήματα για να φτιάξει σχέσεις και συμμαχίες, που είχαν στο μεταξύ κλονιστεί. Βλέπετε, το μεγάλο πρόβλημα με τον Κασσελάκη δεν είναι οι συγκρούσεις του με όσους δεν τον πολυθέλουν – ή δεν θέλουν να τον βλέπουν τα μάτια τους – αλλά με άλλοτε υποστηρικτές του, οι οποίοι έχουν απογοητευτεί ή και εκνευριστεί τα μάλα με τις κινήσεις του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ