Χαμός σε γάμο στη Λήμνο: Τελείωσε το ρύζι & οι πλακατζήδες φίλοι πέταγαν σκυλοτροφή και μακαρόνια στο κεφάλι της νύφης

0
435

Ένας γάμος στη Λήμνο μπορεί να χαρακτηριστεί ο γάμος της χρονιάς, καθώς γνωστός εργένης του νησιού παντρεύτηκε την αγαπημένη του στο δημαρχείο, χθες, Κυριακή και οι φίλοι του τού επιφύλαξαν μία έκπληξη.

Όπως αναφέρει το limnoslive.gr., οι πλακατζήδες φίλοι του γαμπρού τού την είχαν «στημένη» και με το που βγήκαν οι νεόνυμφοι από το δημαρχείο, μαζί με το παραδοσιακό ρύζι, για να «ριζώσει» η σχέση τους, τους πέταξαν κοφτό μακαρονάκι και ξηρά τροφή σκύλου.

Όπως ήταν αναμενόμενο γέλασαν πολύ, με τους φίλους του γαμπρού να υπογραμμίζουν στην κάμερα του εν λόγω site «ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετά την απομάκρυνση του Δημαρχείου».

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο enimerotiko.gr