Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΚι άλλη κηδεία στο χωρίο μέσα σε λίγες μέρες: Νεκρός ξαφνικά μέσα...

Κι άλλη κηδεία στο χωρίο μέσα σε λίγες μέρες: Νεκρός ξαφνικά μέσα στο σπίτι του και ο 40χρονος Αποστόλης Σαλαγάς

Ανείπωτος θρήνος για τον 40χρονο Απ. Σαλαγά που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στη Λάρισα.

Ο άτυχος άνδρας εργαζόταν σε εργοστάσιο στη Λάρισα και διέμενε εκεί, ενώ κάθε Σαββατοκύριακο φρόντιζε να βρίσκεται κοντά στους δικούς του στο Στεφανοβίκειο.

Η νεκροψία- νεκροτομή που έγινε χθες στη Λάρισα «έδειξε» ότι υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο, άγνωστο για ποιο λόγο και έτσι άφησε την τελευταία του πνοή, μόνος στο σπίτι που διέμενε.

Το άγγελμα του θανάτου του έπεσε σα «βόμβα» στο χωριό. Κανείς δε μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι «έφυγε» για πάντα στην πιο δημιουργική ηλικία. Επρόκειτο για έναν πολύ πρόσχαρο και καλοσυνάτο παλληκάρι. Παλαιότερα μαζί με τον πατέρα του διατηρούσαν επιχείρηση κατασκευής και συντήρησης αντλιών.

Χθες το απόγευμα οι οικείοι του, συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και όλο το χωριό τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία, συντετριμμένοι για τον πρόωρο θάνατό του.

Υπενθυμίζεται πως μόλις πριν από λίγες μέρες «έφυγε» μία ακόμη κάτοικος του Στεφανοβικείου, μόλις 52 χρόνων, η οποία υπέστη ανακοπή και πέθανε στη Θάσο, όπου βρισκόταν για να εργαστεί για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Κλαίει ο ουρανός πάνω από την Κρήτη: Όλοι στα μαύρα για τον ΜΙχάλη, αύριο η κηδεία του 20χρονου ναυτικού

Ο 20χρονος Μιχάλης άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα, Δευτέρα, νωρίς το πρωί, στο δρόμο ανάμεσα σε Στέρνες και Ασήμι.

Ειδικότερα, ο άτυχος νέος έπεσε με το όχημά του με ιδιαίτερη σφοδρότητα πάνω σε μία ελιά, την οποία ξερίζωσε και έσπασε στα δύο, ενώ το όχημα μετατράπηκε σε μία άμορφη μάζα.

Σύμφωνα με το Creta24, ο αδικοχαμένος νέος επέστρεφε στο σπίτι του στις Γκαγκάλες, από το πανηγύρι στο γειτονικό χωριό Παναγιά, στις 7:20 το πρωί, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε πάνω στην ελιά, που βρισκόταν σε χωράφι δίπλα στο δρόμο.

Οι αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο νέος είχε δίπλωμα οδήγησης και φορούσε ζώνη, αλλά η σφοδρότητα της πρόσκρουσης στο δέντρο ήταν τόσο δυνατή, που τραυματίστηκε θανάσιμα.

Ο Μιχάλης ήταν απόφοιτος της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Κρήτης και πληροφορίες κάνουν λόγο ότι το τελευταίο διάστημα εργαζόταν σε κατάστημα εστίασης στην περιοχή της Γόρτυνας, ενώ όσοι τον γνώριζαν μιλούν για ένα πολύ αγαπητό και ήρεμο παιδί.

Πως έχασε τη ζωή του ο 20χρονος Μιχάλης στο τροχαίο δυστύχημα

Τέλειωσε τη δουλειά του γύρω στις 2:30 τη νύχτα και με την παρέα του αποφάσισαν να διασκεδάσουν στο παραδοσιακό γλέντι που είχε διοργανωθεί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο της Παναγιάς και βρισκόταν σε εξέλιξη.

Λίγο μετά τις 7:00 το πρωί, η παρέα σε ένα μικρό κομβόι αυτοκινήτων, ξεκίνησε για τον δρόμο της επιστροφής, με τον Μιχάλη να οδηγεί το ΙΧ του, στο οποίο ήταν και ο μοναδικός επιβαίνων.

Περίπου στις 7:10, κάτοικοι της περιοχής είδαν την παρέα να επιστρέφει και αμέσως μετά το κομβόι χωρίστηκε, με τον 20χρονο να παίρνει τον δρόμο για τις Γκαγκάλες, στο σπίτι του, κινούμενος στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Στερνών – Ασημίου.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, στις 7:20 το πρωί, εφαρμογή που είχε εγκαταστήσει στο smartphone του, ενεργοποιήθηκε «στέλντοντας» μήνυμα ότι ο κάτοχος του είχε εμπλακεί σε ατύχημα και λίγο αργότερα οι Αρχές είχαν ενημερωθεί για το τρομακτικό τροχαίο.

Ο πατέρας του είναι εφημέριος στην ενορία Αγίου Δημητρίου Βαλή.

Αύριο το τελευταίο αντίο στον 20χρονο Μιχάλη

Συγγενείς και φίλοι θα πουν αύριο, Tρίτη, στις 6 το απόγευμα, στον ιερό ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στις Γκαγκάλες, το τελευταίο αντίο στον άτυχο άνδρα.

20χρονος Μιχάλης τροχαίο δυστύχημα
20χρονος Μιχάλης τροχαίο δυστύχημα
20χρονος Μιχάλης τροχαίο δυστύχημα

Βουβός πόνος στον Ελληνικό Στρατό: Νεκρός ο 20χρονος Μιχάλης, 2 εβδομάδες πριν την απόλυσή του

Τραγικό θάνατο σε τροχαίο ατύχημα είχε ένας 20χρονος τα ξημερώματα της Κυριακής στο Δήμο Πλατανιά στα Χανιά της Κρήτης.

Σε βαθιά οδύνη έχει πέσει η κοινωνία των Χανίων, μετά τον χαμό του μόλις 20 ετών Μιχάλη. Ο νεαρός, έχασε την ζωή του σε θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα της Κυριακής, στην περιοχή Μπαμπιόλος του Δήμου Πλατανιά.

Χθες, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτισαν τον Μιχάλη στο σπίτι του και τον συνόδευσαν στο τελευταίο του ταξίδι στο νεκροταφείο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Κατσιφαριανών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, ο άτυχος 20χρονος ήταν φαντάρος και ήταν έξω με άδεια απολύσεως. Το χαρτί της απόλυσης, θα το έπαιρνε στις 16 Φεβρουαρίου.

Το μοιραίο βράδυ, εκτός από τον 20χρονο Μιχάλη – ο οποίος καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου – επέβαιναν ακόμη δύο άτομα. Ένας 20χρονος και ένας 23χρονος, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων ελαφρά τραυματισμένοι και είναι καλά στην υγεία τους.

Στο τροχαίο συνέδραμε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με δυο οχήματα και 6 άνδρες, οι οποίοι απεγκλώβισαν τους νεαρούς.

Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το τροχαίο

20χρονος
20χρονος

enimerotiko.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ