Η βραδιά της Ζωής!

0
296

Πολίτες από κάθε μεριά της Ηλεία “πλημμύρισαν” το Obi στον Πύργο και εξέφρασαν την στήριξή τους και την αγάπη τους

Ο κόσμος αναγνωρίζει στο πρόσωπό της Ζωής Δημοπούλου την ελπίδα και την θέληση για προσφορά, για ένα καλύτερο αύριο στον Νομό μας

Την στήριξή τους και της αγάπη τους προς την Ζωή Δημοπούλου εξέφρασαν αυθόρμητα πολίτες από κάθε μεριά της Ηλείας, το βράδυ της Παρασκευής, στην εκδήλωση που διοργάνωσε η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με την παράταξη του Νεκτάριου Φαρμάκη “Μπροστά για Όλους”.

Το Obi Cocktail History Bar, στην κεντρική πλατεία του Πύργου, “πλημμύρισε” από κόσμο που αναγνωρίζει στο πρόσωπο της Ζωής την ελπίδα και την θέληση για προσφορά, για ένα καλύτερο αύριο στον Νομό μας.

Η Ζωή Δημοπούλου εξέφρασε τις πιο θερμές ευχαριστίες της για την υπέροχη βραδιά, αναφέροντας μεταξύ άλλων: “Όλο αυτό τον καιρό είχα την μεγάλη ευτυχία να γνωρίσω νέους φίλους, νέες φίλες! Πολλοί είστε απόψε εδώ! Και αυτό με γεμίζει χαρά, με κάνει και χαμογελάω!

Όλο αυτό τον καιρό είχα την τιμή να με στηρίξουν άνθρωποι από κάθε γωνιά της Ηλείας, άνθρωποι που ίσως να μην με γνώριζαν,  ίσως να μην είχαν ακούσει το όνομα μου στο παρελθόν!

ΕΣΕΙΣ όμως μου δείξατε τι σημαίνει η φιλοξενία των πολιτών του Νομού μας, τι σημαίνει η μεγάλη αγκαλιά της Ηλείας!”.

Ολοκληρώνοντας τον σύντομο χαιρετισμό της, η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Ηλείας, τόνισε: “Κλείνοντας, έχω να σας πω μόνο δύο πράγματα κοιτώντας σας στα μάτια.

Το πρώτο: Θέλω να ξέρετε πως αυτό το ταξίδι της γνωριμίας μας, το ταξίδι της φιλίας μας, δεν τελειώνει στις 8 Οκτωβρίου, ούτε κρίνεται από το εάν τελικά θα εκλεγώ. Είμαι η Ζωή πρώτα από όλα, δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός! Θέλω η ανθρωπινή σχέση που χτίσαμε σε βάσεις ειλικρίνειας να συνεχιστεί και να γίνει ακόμα πιο δυνατή!

Και το δεύτερο: Το βράδυ των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου ο Νεκτάριος Φαρμάκης θα είναι ξανά Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας! Η νίκη θα είναι πρώτα από όλα νίκη της παράταξής μας!

Εάν το ίδιο βράδυ υπάρχει στους εκλεγμένους Περιφερειακούς Συμβούλους της Ηλείας το όνομά μου, θέλω να ξέρετε πως η φωνή μου θα είναι η δική σας φωνή στο Περιφερειακό Συμβούλιο! Και για αυτό να είστε σίγουροι!

Η στήριξή σας και η αγάπη σας με δυναμώνει!

Βγαίνουμε Μπροστά!

Μπροστά για Όλους

Μπροστά για την Ηλεία!”.