ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ: Τέλος στον άτυπο «ΧΑΔΑ» δίπλα στο στάδιο Πύργου

0
202

Παρελθόν αποτελεί ο χώρος ανεξέλεγκτης εναπόθεσης ογκωδών αντικειμένων, κλαδεμάτων και απορριμμάτων που είχε δημιουργηθεί… σε παρακείμενη έκταση του Δημοτικού Σταδίου Πύργου μετά την αποτελεσματική παρέμβαση της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου.
Οι τόνοι των αποβλήτων που την προηγούμενη τετραετία «στόλιζαν» το χώρο που βρίσκεται πίσω από το κλειστό γήπεδο μπάσκετ έχουν εξαφανιστεί από χθες το πρωί. Έτσι μπήκε τέλος στον άτυπο «ΧΑΔΑ» που είχε στηθεί κατά την διάρκεια της θητείας της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής στο χώρο όπου καθημερινά εκατοντάδες παιδιά αθλούνται και συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες.
Πέρα από την αποκομιδή των απορριμμάτων έγινε και διαμόρφωση του χώρου με αποτέλεσμα να καταστεί χρηστικός και να εξετάζεται η δυνατότητα της αξιοποίησής του από το Δήμο.

Β. Φάμελος:

«Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας»

Σε τοποθέτησή του ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας – Ανακύκλωσης και Πρασίνου Βασίλης Φάμελος, τόνισε: «Η προσπάθεια έχει ξεκινήσει και θα είναι διαρκής σε όλα τα μέτωπα καθώς έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας. Σε συνεργασία με όλα τα στελέχη της υπηρεσίας καθαριότητας καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να βελτιώσουμε και να αποκαταστήσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών. Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από τους συμπολίτες μας διότι τις τελευταίες μέρες παρουσιάστηκαν κάποιες δυσλειτουργίες και κενά αποκομιδής των απορριμμάτων λόγω της λήξης συμβάσεων των εργαζομένων ορισμένου χρόνου. Από αύριο (σ.σ. σήμερα) μπαίνουμε και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς καθώς η υπηρεσία καθαριότητας ενισχύεται με νέο προσωπικό. Θέλω επίσης να καταστήσω σαφές ότι είμαστε στην διάθεση του κάθε συμπολίτη μας για να ακούσουμε και να συζητήσουμε κάθε πρόβλημα της πόλης και των χωριών μας».