Επιτυχίες σε Κάμπο και Αμαλιάδα

0
685

Νίκη-Μελίνα και Ασπασία Αρβανίτη

«Δίδυμες επιτυχίες» στην Αμαλιάδα

Η Νίκη-Μελίνα Αρβανίτη από το 1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας , πέρασε στο Τμήμα Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ και δήλωσε: «Είμαι πολύ συγκινημένη καθώς περνάω στην πρώτη μου επιλογή, που είναι το τμήμα ψυχολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η ανακούφιση και η χαρά που νιώθουμε τόσο εγώ και η δίδυμη αδελφή μου όσο και η οικογένεια μας είναι απερίγραπτη. Παρά τη δυσκολία της φετινής χρονιάς, οι κόποι μας ανταμείφθηκαν! Εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά!».

Από την πλευρά της η Ασπασία Αρβανίτη από το 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας, πέρασε στην Σχολή Βιοϊατρικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και τόνισε: «Σήμερα ανακοινώθηκαν οι βάσεις. Πέρασα στην πρώτη μου επιλογή, στο τμήμα Βιοϊατρικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Αν και τα αποτελέσματα ήταν αναμενόμενα, δεν μπορώ να κρύψω την χαρά και την συγκίνηση μου για εμένα και την δίδυμη αδερφή μου που καταφέραμε να περάσουμε στην πρώτη μας επιλογή, στην ίδια πόλη, όπου φοιτεί και η μεγαλύτερη αδερφή μας. Ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά!».

1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας

Κοσμάς Γκιώνης, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών Παν. Πατρών – 3ος Πανελλαδικά

Είμαι πολύ ευχαριστημένος και χαρούμενος γιατί η συγκεκριμένη σχολή ήταν η πρώτη μου επιλογή και μάλιστα βρίσκομαι και σε πολύ καλή σειρά εισαγωγής. Αυτός ήταν ο πρώτος στόχος μου και σίγουρα οι κόποι καρποφόρησαν και αποτελεί δικαίωση για εμένα. Ευχαριστώ όλους τους κοντινούς μου ανθρώπους που με στήριξαν σε όλο αυτό και πέτυχα το στόχο μου. Τώρα ετοιμαζόμαστε για τη φοιτητική ζωή.

Αδαμαντία Μάντη, Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Νιώθω πολύ χαρούμενη που πέτυχα τον στόχο μου, τον οποίο είχα θέσει από πολύ μικρή ηλικία ,και για τον οποίο προσπαθούσα συστηματικά. Εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε όλους τους επιτυχόντες!

2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας

Διονύσιος Αρχάκος, ΣΜΥ Αεροπορίας – 1ος Πανελλαδικά από τα ΕΠΑΛ

Είμαι πολύ χαρούμενος αφού κατάφερα να περάσω στην πρώτη μου επιλογή τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας – κατεύθυνση Διοικητικής και Εφοδιαστικής Υποστήριξης και μάλιστα πρώτος πανελλαδικά ! Όλη η σκληρή δουλειά απέδωσε με τον καλύτερο τρόπο. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που με στήριξε σε αυτή τη δύσκολη διαδρομή. Ακόμα θα ήθελα να ευχαριστήσω το φροντιστήριο ΕΞΕΛΙΞΗ, τους καθηγητές μου και ιδιαίτερα τον κύριο Παναγιώτη Τάγιο που έδωσε τα κατάλληλα εφόδια για να πετύχω αυτό το αποτέλεσμα. Η σκληρή δουλειά πάντα αποδίδει! Με θέληση και όρεξη για δουλειά όλα μπορούν να γίνουν!

Δημήτρης Κερπινιώτης, Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Πατρών – 2ος Πανελλαδικά από τα ΕΠΑΛ

Αισθάνομαι τέλεια με το αποτέλεσμα, ήταν μεγάλη η προσπάθεια και είμαι ευχαριστημένος που τα κατάφερα. Για να πω την αλήθεια ήμουν σίγουρος για το αποτέλεσμα, το περίμενα και νιώθω δικαιωμένος. Όσο για το μυστικό της επιτυχίας, είναι το διάβασμα και το πρόγραμμα και σίγουρα παίζει ρόλο η καλή ψυχολογία. Και φυσικά ευχαριστώ την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου για την στήριξη. Τώρα, το μυαλό είναι πλέον στη σχολή μου.

ΓΕΛ Βάρδας

Διονύσης Ψυχομάνης, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ

Είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα, μετά από μια ιδιαίτερα απαιτητική χρόνια. Είναι μια επιβράβευση των κόπων μου. Ευχαριστώ τους καθηγητές μου κ. Χρηστό Φωτόπουλο, κ. Χρήστο Μπιτσάκο, κ. Γρηγόρη, καθώς και την θεία και φιλόλογο μου Δήμητρα Σεϊντή και τους γονείς μου, τώρα ανοίγει μπροστά μου ένας δρόμος γεμάτος νέες εμπειρίες, συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!

Μαρλίτα Μάναΐ, Φαρμακευτική Αθηνών

Η φετινή χρονιά ήταν μια δύσκολη και απαιτητική χρόνια όπου χρειάστηκε να παλέψουμε όλοι για τους στόχους μας. Είμαι ικανοποιημένη με την απόδοση μου καθώς κατάφερα να μπω στο τμήμα Φαρμακευτικής στην Αθήνα . Σε αυτόν τον αγώνα με βοήθησαν οι καθηγητές και η οικογένεια μου.

Θεοτόκης Γαλάνης, Αγγλική Φιλολογία ΕΚΠΑ

Νιώθω μεγάλη χαρά και ικανοποίηση. Πέρασα στην σχολή αγγλικής φιλολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το οποίο ήταν και η πρώτη μου επιλογή! Ευχαριστώ τους γονείς, τους καθηγητές μου και όσους με υποστήριξαν στον δύσκολο αυτό αγώνα. Ανυπομονώ να αρχίσω την φοιτητική μου ζωή.

ΓΕΛ Λεχαινών

Μαρία Βασιλοπούλου, ΣΣΑΣ Οικονομικό Θεσσαλονίκης

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη  και ικανοποιημένη διότι τελικά πέρασα στην πρώτη μου επιλογή ,ΣΣΑΣ οικονομικό  Θεσσαλονίκης και με σειρά επιτυχίας 8. Για ακόμα μια φορά θέλω να ευχαριστήσω  τους γονείς μου, την γιαγιά μου και τους συγγενείς  και φίλους που πίστευαν σε εμένα καθώς  και   τους καθηγητές  μου που βοήθησαν στην προσπάθεια μου να επιτευχθεί ο στόχος μου.

Χαράλαμπος Αργυριάδης, Οικονομικών Επιστημών Παν. Πατρών

Χαίρομαι πολύ που οι κόποι μου ανταμείφθηκαν και μπόρεσα να πάω σε ένα Πανεπιστήμιο και σε έναν τομέα που με ενδιέφερε πάρα πολύ. Ευχαριστώ το φροντιστήριο του κ. Αργυράκη και τους γονείς μου που με υποστήριξαν σε όλες αυτές τις στιγμές και τους καθηγητές μου που με δίδαξαν αυτά όλα που ξέρω σήμερα.

1ο ΕΠΑΛ Λεχαινών

Μιχάλης Τσανακαλιωτης, Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης Αθήνας – 1ος Πανελλαδικά

Είμαι πολύ χαρούμενος παρόλο που δεν κατάφερα να περάσω στην πρώτη μου επιλογή καθώς και η δεύτερη σχολή ήταν μια επιλογή που μου άρεσε πολύ. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος αλλά και τώρα πια ανακουφισμένος γνωρίζοντας τα αποτελέσματα των βάσεων.

Χάρης Κουτσογιαννόπουλος, Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας Πειραιά – 1ος Πανελλαδικά

Είμαι χαρούμενος που πέρασα στην πρώτη μου επιλογή. Από εδώ και πέρα θα προσπαθήσω να πετύχω τους μελλοντικούς μου στόχους αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις σπουδές μου.

Αντώνης Μάργαρης, Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών Πάτρα

Τη στιγμή που έλαβα το μήνυμα σταμάτησε η αγωνία που είχα τόσο καιρό σε ποια σχολή περνάω. Με χαρά πληροφορήθηκα ότι περνάω στην πρώτη μου επιλογή που είναι το τμήμα Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών.

ΓΕΛ Ανδραβίδας

Κωνσταντίνα Νικολοπούλου, Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία Αθήνας

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων νιώθω ότι ανταμείβεται ο κόπος και η προσπάθεια μου τα τελευταία χρόνια. Κατάφερα να πιάσω την σχολή που είχα ως πρώτη επιλογή, Αγγλική Γλώσσα & Φιλολογία στην Αθήνα, και είμαι ενθουσιασμένη που σιγά-σιγά οι στόχοι μου επιτυγχάνονται. Ξεκινάω τώρα ένα νέο κεφάλαιο της ζωής μου, το οποίο περιμένω με αγωνία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά την οικογένεια μου, τους καθηγητές που με βοήθησαν στον αγώνα μου και ιδιαίτερα την κυρία Πένη Κράλλη που, παρά την γκρίνια μου, με υποστήριξε μέχρι το τέλος.

Γιάννης Μαυράκης, Ακαδημία Αξιωματικών Πυροσβεστικής Αθήνας

Τα συναισθήματα όταν αντίκρισα ότι πέρασα στην πρώτη μου επιλογή η οποία ήταν η ακαδημία αξιωματικών πυροσβεστικής ήταν απερίγραπτα. Σίγουρα παίρνοντας την απόφαση να εισαχθείς στο σώμα αυτό δεν θα ασκείς ένα απλό επάγγελμα αλλά λειτούργημα για την κοινωνία το οποίο θα συνοδεύεται από μεγάλο βάρος ευθυνών, ωστόσο αυτή είναι το όνειρο μου και ευτυχώς το πραγματοποίησα!

Σταύρος Χριστόπουλος, Ψυχολογία Πάντειο Παν. Αθηνών

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων συνειδητοποίησα ότι πέτυχα τον στόχο μου… την εισαγωγή μου στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου στην Αθήνα. Για εμένα το να σπουδάσω Ψυχολογία ήταν μια επιθυμία που με συνόδευε σε όλο αυτό το ταξίδι, τις Πανελλήνιες, και μου έδινε κίνητρο και δύναμη να συνεχίσω τον αγώνα μου. Είμαι, σαφώς, ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα και πλέον νιώθω ότι όλοι μου οι κόποι ανταμείφθηκαν. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για αυτό που κατάφεραν! Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να ξεκινήσει μια νέα ζωή για εμένα και τους συμμαθητές μου σε όλη τη χώρα και εύχομαι σε όλους να τη ζήσουν με τον τρόπο που τόσο καιρό ονειρευόμαστε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την οικογένειά μου για όλη την υποστήριξη που μου παρείχαν, τις κολλητές μου που ζήσαμε αυτή την εμπειρία μαζί, την καθηγήτριά μου, την κα. Αγγελική, η οποία με έκανε να πιστέψω στον εαυτό μου και να πετύχω τους στόχους μου αλλά και όλους τους καθηγητές του σχολείου οι οποίοι έκαναν τη σχολική μου ζωή ευχάριστη και γεμάτη αξέχαστες αναμνήσεις.. Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στους συμμαθητές μου που τώρα ξεκινούν το ταξίδι για τα δικά τους όνειρα, τα οποία εύχομαι να γίνουν πραγματικότητα.

ΓΕΛ Γαστούνης

Παναγιώτης Σταματόπουλος, Ιατρική Αλεξανδρούπολης

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα καθώς πέτυχα τον στόχο μου που ήταν η Ιατρική και οι κόποι μου ανταμείφθηκαν. Πέρασα στην Ιατρική Αλεξανδρούπολης και περιμένω με ανυπομονησία την έναρξη των σπουδών μου.