Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠαγκόσμιος πρωταθλητής Πυργιώτης ο Γιαννάτος στο σχολικό πρωτάθλημα μπάσκετ

Παγκόσμιος πρωταθλητής Πυργιώτης ο Γιαννάτος στο σχολικό πρωτάθλημα μπάσκετ

Σπουδαία επιτυχία για τον  πυργιώτη   μπασκεμπολίστα

Τεράστια επιτυχία για τον  πυργιώτη  μπασκετμπολίστα, Βαγγέλη Γιαννάτο γιο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Τζίμη Γιαννάτου, που αγωνίζεται από πέρυσι στο εφηβικό του ΠΑΟΚ, καθώς στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στο Σχολικό πρωτάθλημα μπάσκετ, με την ομάδα του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης, στο οποίο φοιτά.  Το  Ελληνικό  Κολλέγιο Θεσσαλονίκης με παίκτες από ομάδες της Θεσσαλονίκης, έφτασε στην τελική φάση της διοργάνωσης στο Μακάο της Κίνας, όπου κέρδισε  στον τελικό το σχολείο της Γαλλίας με 74-63.

Τα δεκάλεπτα: 18-27, 32-41, 46-62, 63-74.

Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης: Τσαχτσίρας, Καζαμίας, Πουρλίδας, Γιαννίκος (Άρης), Γιαννάτος, Πέργουλης, Καρπούζης, Μανθόπουλος, Λέφας (ΠΑΟΚ), Μακαρατζής, Χαρτώνας (ΔΕΚΑ) Μάνασης (ΧΑΝΘ)

Στάθης Καννής: «Βαγγέλη μας έκανες υπερήφανους»

Ο Δήμαρχος Πύργου κ. Στάθης Καννής με αφορμή την πρώτη θέση του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης, όπου αγωνίζεται ο δικός μας Βαγγέλης Γιαννάτος, στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ, έστειλε συγχαρητήρια επιστολή.

«Θερμά συγχαρητήρια στον δικό μας Βαγγέλη Γιαννάτο, ο οποίος  αποτελεί επίλεκτο μέλος της «χρυσής» δωδεκάδας της ομάδας του  Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης που κατέκτησε την κορυφή του κόσμου,  για το χρυσό μετάλλιο   στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα μπάσκετ.

Βαγγέλη μας έκανες υπερήφανους και ακόμα περισσότερο τους γονείς σου, Τζίμη Γιαννάτο (καθηγητή Φυσικής Αγωγής) και Βίκυ Κατσικερού (ιδιοκτήτρια κέντρου Ξένων Γλωσσών). Σου ευχόμαστε να έχεις υγεία και πολλές επιτυχίες στο μέλλον».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ