Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότητα«Όλοι μαζί θα προχωρήσουμε συντεταγμένα στην κοινή προσπάθεια»

«Όλοι μαζί θα προχωρήσουμε συντεταγμένα στην κοινή προσπάθεια»

Μαριάννα Σταθοπούλου, νέα Πρόεδρος Δ.Ε.Ε.Π. Ηλείας

Ο ορισμός μου στην θέση της Προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π. Ηλείας έως την διενέργεια των εσωκομματικών εκλογών αποτελεί μεγάλη τιμή και πρωτίστως μεγάλη ευθύνη. Έχω πλήρη συναίσθηση της βαρύτητας του ρόλου, που αναλαμβάνω. Υπήρξα ανιδιοτελής στρατιώτης της παράταξής μας και συμμετείχα κατόπιν της τιμητικής πρότασης του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη δυο φορές ως Υποψήφια Βουλευτής Ηλείας.

Με την νέα μου ιδιότητα ως Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. έχω ως πρωταρχικό μέλημα την ενότητα, θα προσπαθήσω γι’ αυτό με τον σωστό συντονισμό και σε συνεργασία με τα άξια στελέχη και τους εθελοντές μας, που επί σειρά ετών εργάζονται συστηματικά και άοκνα, αλλά και με νέα μέλη, που θα συστρατευτούν μαζί μας.

Όλοι μαζί θα προχωρήσουμε συντεταγμένα στην κοινή προσπάθεια για την ανάδειξη των αξιών της παράταξής μας και του έργου της κυβέρνησης του Πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη με σκοπό την διασφάλιση ενός καλύτερου αύριο για τον τόπο μας και τα παιδιά μας. Το οφείλουμε στην μεγάλη ιστορία μας και στους διαχρονικούς αγώνες μας.

Μαριάννα Σταθοπούλου

Πρόεδρος Δ.Ε.Ε.Π. Ηλείας

Δικηγόρος, MSc

Υποψήφια Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ