Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΞεκινούν σήμερα  οι εργασίες καθαρισμού  της Πατρών -Πύργου

Ξεκινούν σήμερα  οι εργασίες καθαρισμού  της Πατρών -Πύργου

Αυτοψία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας προεξέχοντος του αντιπεριφερεριάρχη Υποδομών και Έργων Βασίλη Γιαννόπουλου

Εξετάζεται η δημιουργία δύο κυκλικών κόμβων σε Φιλοθέη και Κολιρέικες παράγκες καθώς και η τοποθέτηση φαναριών στις διασταυρώσεις Λαμπετίου και Κολιρίου.

Ξεκινούν σήμερα οι εργασίες καθαρισμού των πρανών επί της Εθνικής Οδού Πατρών- Πύργου από συνεργεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Την Παρασκευή 28 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε αυτοψία επί της Ε.Ο. Πατρών Πύργου από τον αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων Βασίλη Γιαννόπουλο και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας αποτελούμενο από τον Χρήστο Καραγιάννη και τους προϊσταμένους των τμημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι εργασίες θα γίνουν σε όλο το μήκος της Εθνικής Οδού και ειδικότερα από το ύψος του πρατηρίου υγρών καυσίμων του Χόχολη έως και τα όρια του Νομού Αχαΐας, με την έναρξη των εργασιών να γίνεται από την Ηλεία. Παράλληλα μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να «τρέξει» και η διαδικασία καθαρισμού του δρόμου από τη Διασταύρωση της Φιλοθέης έως και τις Κολιρέικες παράγκες. Αξίζει να σημειωθεί ότι καθαρισμός της Ε.Ο. Πατρών Πύργου από το ύψος των Λαστεΐκων έως και τη περιοχή του πρατηρίου υγρών καυσίμων του Χόχολη , είχε πραγματοποιηθεί πριν το Πάσχα. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, της «Πρώτης» πέρα από τις εργασίες καθαρισμού, το μείζον ζήτημα το οποίο τέθηκε κατά της διάρκεια της παρουσίας του κλιμακίου της Διεύθυνσης Τεχνικών έργων είναι η δημιουργία δύο κυκλικών κόμβων.

Ο πρώτος κόμβος αναμένεται να δημιουργηθεί στη διασταύρωσης στις Κολιρέικες παράγκες, ενώ ο δεύτερος θα δημιουργηθεί στο ύψος της διασταύρωσης Φιλοθέης. Στόχος και των δύο κυκλικών κόμβων είναι η μείωση των τροχαίων ατυχημάτων που σημειώνονται στις δύο αυτές διασταυρώσεις. Παράλληλα ένα ακόμα μέτρο το οποίο φαίνεται ότι εξετάζεται είναι η τοποθέτηση φαναριών επί της Ε.Ο. Πατρών Πύργου και ειδικότερα στη διασταύρωση Λαμπέτι και Κολίρι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ