Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΌμορφο μουσικό ταξίδι από το «Λαϊκό Δίφωνο»

Όμορφο μουσικό ταξίδι από το «Λαϊκό Δίφωνο»

Αυθεντική λαϊκή βραδιά στον πεζόδρομο της ΠΕ Ηλείας

Σε βραδιά γνήσιας λαϊκής διασκέδασης εξελίχθηκε η συναυλία που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 28 Ιουνίου στον πεζόδρομο της ΠΕ Ηλείας στον Πύργο (οδός Χρυσανθακοπούλου) με το μουσικό σχήμα «Λαϊκό Δίφωνο», στο πλαίσιο του φετινού προγράμματος «Διαδρομές πολιτισμού στην Ολυμπιακή Γη» που διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Τα μέλη του γκρουπ Μανώλης Καλογερόπουλος, Γιάννης Ρήγας και Βασίλης Βασιλείου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και παρουσίασαν ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα με ευρύ ρεπερτόριο, χαρίζοντας στο κοινό ένα αυθεντικό μουσικό ταξίδι λαϊκής μουσικής με μοναδικές στιγμές. Ο πεζόδρομος κατακλύστηκε από πολίτες, οι οποίοι απόλαυσαν τη συναυλία και συμμετείχαν με ενθουσιασμό, τραγουδώντας μαζί με το «Λαϊκό Δίφωνο» πολλά από τα τραγούδια τους.

Ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Παναγιώτης Μπράμος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συναυλία και την ανταπόκριση του κόσμου, τονίζοντας ότι ο θεσμός της Περιφέρειας στηρίζει αταλάντευτα τις τοπικές καλλιτεχνικές πρωτοβουλίες για να προσφέρει στους πολίτες της Ηλείας ποιοτικές επιλογές ψυχαγωγίας και διασκέδασης.

 «Η συναυλία εξελίχθηκε σε μια όμορφη λαϊκή βραδιά καλής μουσικής από τα μέλη του μουσικού σχήματος “Λαϊκό Δίφωνο”, στην οποία συμμετείχαν ενεργά και οι συμπολίτες μας. Η περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είναι σταθερά δίπλα σε τοπικούς καλλιτέχνες και στηρίζει τις προσπάθειές τους προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για το 2024, παρά τις περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες», τόνισε.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Νίκος Κοροβέσης, και ο αντιπεριφερειάρχης Εξυπηρέτησης Πολιτών & Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Θεόδωρος Βασιλόπουλος.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται σήμερα με τη συναυλία της Ραφαέλας στην  Παλαιά Αγορά Πύργου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ