Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΟι επιτυχόντες στην περιοχή του Κάμπου

Οι επιτυχόντες στην περιοχή του Κάμπου

ΓΕΛ Βάρδας

Διονύσης Ψυχομάνης, 18.040

Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που με στήριξε σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα, και τους καθηγητές του σχολείου και ιδιαίτερα των φροντιστηρίων μου, πρόκειται για έναν μαραθώνιο τριών ετών ψυχοφθόρο και δύσκολο για όλους. Είμαι ικανοποιημένος καθώς πιστεύω πως θα πιάσω τον στόχο μου το τμήμα Ηλεκτρολόγων μηχανολόγων.

Μαρλίτα Μάναΐ, 17.900

Ήταν μια δύσκολη χρονιά! Ωστόσο, όλοι μας παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις. Ευχαριστώ τους γονείς και τους καθηγητές μου για τη στήριξη!

Αναστασία Καπλάνη, 17.440

Ήταν μια δύσκολη χρονιά και ιδιαίτερα πιεστική με τελική έκβαση την δυσκολία των φετινών θεμάτων ιδιαίτερα στη θετική κατεύθυνση στην οποία ήμουν. Είμαι σχετικά ικανοποιημένη από τον εαυτό μου. Στοχεύω στους χημικούς μηχανικούς και ευελπιστώ να πιάσω τη σχολή. Η αλήθεια είναι ότι σε εμένα το πολυπόθητο πρόγραμμα που λένε όλοι δεν δούλεψε ποτέ. Αυτό μου με βοήθησε ήταν η συνέπεια στο διάβασμα μου και εννοείται οι καθηγητές στα ιδιαίτερα μαθήματα, χωρίς τους οποίους δεν ξέρω αν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω το ίδιο. Τους ευχαριστώ πολύ για όλη τη στήριξη μέσα στη χρονιά, το ίδιο και τους καθηγητές μου στο ΓΕΛ Βάρδας. Φυσικά, ευχαριστώ πάνω από όλους την οικογένειά μου! Εύχομαι καλή επιτυχία στα παιδιά που δίνουν του χρόνου, υπομονή, ψυχραιμία και διάβασμα.

Θεοτόκης Γαλάνης, 16.440

Φέτος έκανα έναν σκληρό αγώνα με αίσιο τέλος. Θέλω να ευχαριστήσω το φροντιστήριο Άνοδος τους καθηγητές μου (Βάσω Σωτηροπούλου, Σοφία Κωστόπουλου, Αλέξη Καπώνη). Θέλω να ευχαριστήσω την κυρία Μαρία Γεωργοπούλου ιδιαίτερα για την επιτυχία μου στο μάθημα της έκθεσης.

ΓΕΛ Γαστούνης

Παναγιώτης Σταματόπουλος, 18.050

Νιώθω μεγάλη χαρά και ικανοποίηση για την ανταμοιβή των κόπων μου. Ο προγραμματισμός στο διάβασμα μου κι η προσήλωση στον στόχο μου με οδήγησαν στο αποτέλεσμα αυτό. Επιλογή μου ήταν η ομάδα προσανατολισμού υγείας. Ευχαριστώ πολύ τους γονείς μου και τους καθηγητές μου για την υποστήριξη και την βοήθεια τους στον αγώνα μου.

Αλεξάνδρα Καραφλού, 17.640

Θα ήθελα να ευχαριστήσω αρχικά τον παππού μου  ο οποίος δυστυχώς απεβίωσε στη διάρκεια των Πανελληνίων,  τη γιαγιά μου, τη μαμά μου και την αδερφή μου και κυρίως την καθηγήτρια μου κ. Αναστασία Γάττα- Γκιάφη που ήταν αρωγοί σε όλο αυτό το ταξίδι.  Με αγώνα, υπομονή και επιμονή κατάφερα να πετύχω το στόχο μου. Είμαι ευγνώμων στο Θεό για όλα και εύχομαι και στους μελλοντικούς υποψηφίους αντίστοιχες επιτυχίες.

Παναγιώτης Παπασωτηρίου, 17.400

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα και από ότι φαίνεται πετυχαίνω την πρώτη μου επιλογή. Για να φτάσω όμως σε αυτό το αποτέλεσμα είχα δίπλα μου πολύ σημαντικούς ανθρώπους, όπως η οικογένεια μου και οι καθηγητές μου τους οποίους ευχαριστώ θερμά.

ΓΕΛ Λεχαινών

Μαρία Βασιλοπούλου, 18.500

Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί ανταμείφθηκαν οι κόποι μου και οι προσπάθειές μου όλα αυτά τα χρόνια. Φέτος το σχολικό έτος κύλησε ομαλά και χωρίς ιδιαίτερο άγχος. Λειτούργησα με πρόγραμμα και δεν στερήθηκα πολλά πράγματα, παρά μονό προς το τέλος που έδωσα περισσότερη έμφαση και προσοχή. Γενικά όμως δεν περίμενα το τέλος της χρονιάς, αλλά προετοιμαζόμουν και τα προηγούμενα χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου που με στήριξαν κα με καθοδηγούσαν και χαίρονταν μαζί μου, καθώς και τους καθηγητές μου και το σχολείο μου. Νιώθω δικαιωμένη και στόχος μου είναι να περάσω είτε ΣΣΑΣ Οικονομικών είτε Σχολή Ικάρων.

Χαράλαμπος Αργυριάδης, 17.900

Είμαι πολύ χαρούμενος και ανακουφισμένος, γιατί έφυγε ένα μεγάλο βάρος από μένα κα τους συμμαθητές μου, διότι όλοι μαζί ενωμένοι πολεμήσαμε όλη τη χρονιά για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Δεν θα έλεγα ότι αντιμετώπισα πολλές και ιδιαίτερες δυσκολίες στο διάβασμα. Περισσότερο ψυχολογικό ήταν το ζήτημα, γιατί ήταν απαιτητική χρονιά και το γεγονός ότι κλείνει ένα κεφάλαιο της ζωής μας και ανοίγει ένα νέο, ήταν αυτό που μας άγχωνε περισσότερο. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου, τους καθηγητές μου στο σχολείο και στο φροντιστήριο, και τους φίλους μου, που με υποστήριξαν όλη τη χρονιά σε αυτήν την προσπάθεια. Στόχος μου είναι να περάσω στη Σχολή Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πατρών.

1ο ΕΠΑΛ Λεχαινών

Μιχάλης Τσανακαλιώτης, 17.100

Γενικά όλη η διαδικασία των πανελληνίων ήταν αρκετά δύσκολη για εμένα καθώς έπρεπε να συνδυάσω το διάβασμα με την εργασία με αποτέλεσμα να μου στερούνται αρκετές ώρες διαβάσματος ωστόσο είχα μεγάλη θέληση και δεν τα παράτησα .Μεγάλη σημασία έχει όλα τα παιδιά που μπαίνουν σε αυτή την διαδικασία να μην έχουν άγχος .Στόχος μου είναι το τμήμα των ναυτιλιακών σπουδών στο πανεπιστήμιο Πειραιώς .Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και τους καθηγητές μου που ήταν δίπλα μου καθόλη την διάρκεια της χρονιάς.

 Χαράλαμπος Κουτσογιαννόπουλος, 17.670

Για πολλά παιδιά οι πανελλήνιες είναι μια δύσκολη διαδικασία η οποία απαιτεί πολύ διάβασμα. Όμως η προσωπική μου επιτυχία δεν βασίστηκε μόνο στο διάβασμα, καθώς εστίασα το ενδιαφέρον μου και στην βελτίωση της ψυχολογίας μου η οποία επιτεύχθηκε μέσω διάφορων δραστηριοτήτων όπως το ποδόσφαιρο και οι βόλτες με φίλους. Έτσι με την κατάλληλη καθοδήγηση από τους καθηγητές μου σε συνδυασμό με την ψυχολογία μου κατάφερα να γράψω καλά. Έτσι, επόμενος στόχος είναι η εισαγωγή μου σε μια οικονομική σχολή. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και τους καθηγητές μου, οι οποίοι με στήριξαν καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου.

Αντώνης Μάργαρης, 17.130

Ήταν μια απαιτητική περίοδος της ζωής μου στην οποία αφιέρωσα πολύ χρόνο στο διάβασμα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που στάθηκε δίπλα μου όλο αυτό το διάστημα και τους καθηγητές μου για την πολύτιμη βοήθεια τους. Πιστεύω ότι οι κόποι μου ανταμείφθηκαν και είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Στόχος μου είναι να περάσω μηχανολόγος μηχανικός.

ΓΕΛ Ανδραβίδας

Σταύρος Χριστόπουλος, 17.700 έως 18.300

Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, η πρώτη μου επιλογή είναι η ΣΣΑΣ Ψυχολόγων αλλιώς η Ψυχολογία Αθηνών.

Πιστεύω ότι θα πέσουν και οι βάσεις φέτος, περιμένουμε να δούμε. Διάβαζα με πρόγραμμα πάντα και έμενα στα ουσιώδη, ωστόσο από την Β Λυκείου και μετά διάβαζα πιο συστηματικά ακόμα και τις λεπτομέρειες γιατί ήθελα να είμαι σίγουρος. Υπήρχαν σίγουρα φορές που κουράστηκα αλλά αυτό δεν με έκανε να τα παρατήσω.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου για την ψυχολογική και οικονομική βοήθεια, την καθηγήτριά μου την κα Αγγελική αλλά και τους φίλους μου.

Γιάννης Μαυράκης, 18.450

Προφανώς μια υψηλή βαθμολογία χαροποιεί κάθε μαθητή γιατί δείχνει ότι η προσπάθεια του ανταμείφθηκε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον στενό μου κύκλο ο οποίος με στήριξε και έπειτα τους καθηγητές μου. Τον κ Γιάννη Παπαδόπουλο ο οποίος δουλεύει στο φροντιστήριο άλμα. Τον κ Νίκο Γρηγορόπουλο και τέλος τον κ. Τρύφωνα Κόλλια με την βοήθεια του οποίου κατάφερα να πετύχω στην Φυσική η οποία ήταν ιδιαίτερης δυσκολίας φέτος.   Σίγουρα δεν πρέπει να ξεχνάμε και την βοήθεια των καθηγητών του σχολείου οι οποίοι βοηθούν εξίσου αν ο μαθητής δείξει ενδιαφέρον για το μάθημα, το οποίο υποτιμάται στις μέρες μας.

Κωνσταντίνα Νικολοπούλου, 17.300

Δεν περίμενα ότι είχα πάει τόσο καλά, ήταν μεγάλη έκπληξη για εμένα και χάρηκα πάρα πολύ. Ήταν δύσκολο να φτάσω μέχρι εδώ, μεγάλη η πίεση και το άγχος, αλλά προσπάθησα να κάνω το καλύτερο. Τώρα η πρώτη μου επιλογή θα είναι η Αγγλική Φιλολογία. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου στο σχολείο και το φροντιστήριο που με βοήθησαν να φτάσω μέχρι εδώ.

Ευτυχία Κοτσαύτη, 17.020

Πίστευα ότι με το διάβασμα που είχα κάνει σίγουρα θα περάσω και είμαι ευτυχισμένη με τα αποτελέσματα. Οι κόποι απέδωσαν καρπούς και τώρα σκέφτομαι να δηλώσω παιδαγωγικά ως πρώτη επιλογή. Ευχαριστώ τον μπαμπά μου, που δεν είναι στη ζωή, τη μαμά μου και τους καθηγητές μου.

ΓΕΛ Βαρθολομιού

Εβίτα Αρβανίτη, 17.700

Γενικά ήξερα ότι είχα πάει καλά, το περίμενα γιατί είχα προσπαθήσει πολύ όλη τη χρονιά. Τα συναισθήματα είναι περίεργα, γιατί ήταν δύσκολο να φτάσω εδώ. Πιέστηκα πολύ αλλά τελικά τα κατάφερα και τώρα στόχος μου είναι η Αγγλική Φιλολογία. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τις καθηγήτριές μου για όλα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ