Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότητα«Δίδυμες επιτυχίες» στην Αμαλιάδα

«Δίδυμες επιτυχίες» στην Αμαλιάδα

Νίκη-Μελίνα και Ασπασία Αρβανίτη

Διπλή ήταν η επιτυχία για την οικογένεια Αρβανίτη στην Αμαλιάδα, καθώς οι δίδυμες αδερφές Νίκη-Μελίνα και Ασπασία Αρβανίτη αρίστευσαν!

Η Νίκη-Μελίνα Αρβανίτη από το 1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας (17.920 έως 18.280 μόρια), τόνισε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένη από τα αποτελέσματα. Οι κόποι και η σκληρή δουλειά όλων αυτών των χρόνων και ιδιαίτερα του τελευταίου, ανταμείφθηκαν. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου για τη στήριξη που μου παρείχαν καθώς και τους καθηγητές τόσο του σχολειού όσο και του φροντιστηρίου, που πίστεψαν σε μένα από την πρώτη στιγμή και μου έδιναν δύναμη. Στόχος μου το Τμήμα Ψυχολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εύχομαι καλή δύναμη και επιτυχία στους επόμενους υποψηφίους!

Από την πλευρά της η Ασπασία Αρβανίτη από το 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας (19.275 μόρια), ανέφερε:«Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τα αποτελέσματα. Χάρη στη δική μου προσπάθεια και τη βοήθεια της οικογένειας μου και των καθηγητών μου κατάφερα να συγκεντρώσω τα μόρια που ήθελα χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Πρώτη μου επιλογή αποτελεί το τμήμα Βιοϊατρικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους!».

1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας

Κοσμάς Γκιώνης, 19.100

Είναι κάτι που το περίμενα, ήξερα τι είχα γράψει και είμαι πολύ ευτυχισμένος με τα αποτελέσματα. Ο αγώνας ήταν διαρκής, θα έλεγα ένας μαραθώνιος και υπήρχαν στιγμές που είχα κουραστεί, αλλά όλα έγιναν για το σωστό λόγο. Άξιζε ο κόπος. Η βάση άλλωστε είναι το μέλλον. Τώρα θέλω να περάσω στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών στην Πάτρα. Θέλω να ευχαριστήσω όλη μου την οικογένεια για τη στήριξη και τους καθηγητές στο σχολείο και το φροντιστήριο για τη βοήθεια που μου παρείχαν και τις γνώσεις που μου παρείχαν και εκμεταλλεύτηκα στο έπακρο.

Αδαμαντία Μάντη, 18.440

Αισθάνομαι ιδιαίτερα ευχαριστημένη και ικανοποιημένη με τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Ήταν μία εξαιρετικά δύσκολη και ψυχοφθόρα διαδικασία, με πολλές αδικίες για όλους. Στόχος μου είναι η ιατρική. Αρχικά, ουσιώδης ήταν η συμβολή της οικογένειάς μου, των καθηγητών μου στο φροντιστήριο Φυσικών Επιστημών, και του βιολόγου μου Καραβούλια Θανάση. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά και εγκάρδια τους καθηγητές μου στο 1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας για την υπέρμετρη στήριξη, πίστη και βοήθεια που επέδειξαν σε μένα κατά τη διάρκεια αυτού του αγώνα. Η ευγνωμοσύνη μου για αυτούς είναι αλήθεια απεριόριστη. Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά, και να επισημάνω πως η επιμονή, η υπομονή και η αισιοδοξία είναι από τα σημαντικότερα όπλα για την επίτευξη αυτής της προσπάθειας.

2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας

Μαρία Σπηλιοπούλου, 16.300 έως 17.400

Είμαι πολύ ευχαριστημένη με τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Μια απαιτητική χρόνια έφτασε στο τέλος της. Με μεθοδικό διάβασμα κατάφερα να πετύχω τους στόχους μου. Θέλω να ευχαριστήσω τις καθηγήτριες  του σχολείο μου κ. Κολλια Αικατερίνη, την κ. Παναγιωταρου Νικολέττα, την κ. Κατοχιανου Αμαλία και την κ. Δούκα Ιωάννα. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω την καθηγήτρια μου που μου έκανε ιδιαίτερα μαθήματα, Ανδριάνα Θλιβερού, την οικογένειά μου και τους φίλους που με στήριξαν στην προσπάθεια μου. Θα ήθελα να δώσω ευχές και σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους.

1ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας

Αλέξης Μπέττας, 17.360

Πίστευα στον εαυτό μου και επειδή είχα διαβάσει περίμενα αυτό το καλό αποτέλεσμα. Κατάφερα αυτό που ήθελα και ευχαριστώ δύο καλές καθηγήτριες που με βοήθησαν σημαντικά. Όλα πήγαν καλά και άξιζε η προσπάθεια. Τώρα η πρώτη μου επιλογή θα είναι Μηχανολόγος-Μηχανικός.

2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας

Διονύσιος Αρχάκος, 19.550

Ένας επώδυνος αγώνας έφτασε στο τέλος του και επιβραβεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο.  Είμαι χαρούμενος που κατάφερα να πετύχω αυτό το αποτέλεσμα και θέλω να ευχαριστήσω όσους με στήριξαν σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια. Ευχαριστώ το 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας, το φροντιστήριο ΕΞΕΛΙΞΗ και ιδιαίτερα τον κύριο Παναγιώτη Τάγιο για την πολύτιμη βοήθειά του καθώς και την κυρία Ευγενία Γεωργοπούλου, την κυρία Γεωργία Τσουμπελή και φυσικά την κυρία Ελένη Βασιλοπούλου που πραγματικά με “απογείωσε” στην έκθεση. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που στάθηκε δίπλα μου σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας μου αλλά και το θεό που με είδε και αντάμειψε τους κόπους μου.

Λυμπέρη Ευφροσύνη, 19.480 μόρια

Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη με τα αποτελέσματα, αισθάνομαι ότι οι κόποι μου ανταμείφθηκαν, Ακόμα δεν  έχω αποφασίσει σε ποια σχολή θα ήθελα να εισαχθώ, θέλω λίγο χρόνο προκειμένου να πάρω την σωστή απόφαση. Τα κατάφερα κυρίως με συστηματικό διάβασμα το οποίο έγινε και πιο εντατικό κυρίως από την προηγούμενη χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου αλλά και τον  κ. Παναγιώτη Τάγιο και την κα Κατερίνα Νικολοπούλου από το Φροντιστήριο ΕΞΕΛΙΞΗ και το διευθυντή του σχολείου. Για τα παιδιά που δεν τα κατάφεραν ήθελα να πω ότι δεν τελειώνει ο κόσμος εδώ και ότι σίγουρα υπάρχουν και δεύτερες ευκαιρίες.

Δημήτρης Κερπινιώτης, 19.475

Ευχαριστώ τους γονείς μου και τους καθηγητές που με στήριξαν όλη την διάρκεια της δύσκολης σταδιοδρομίας μου. Οι κόποι μου ανταμείφθηκαν και εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλή πρόοδο. Μεγάλη αγάπη στον διευθυντή του 2ου  ΕΠΑΛ Αμαλιάδας Κώστα Κωνσταντούλα.

Αγγελίνα Γεράση, 18.925

Ο δρόμος προς την επιτυχία ήταν αρκετά δύσκολος και χρειάστηκαν πολλές θυσίες για να επιτευχθεί το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου και την οικογένειά μου που μου στάθηκαν σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Δημήτρης Θεοδόσης, 18.775

Νιώθω ότι οι κόποι μου βγήκαν σε καλό, τόσοι μήνες προσπάθειας έφεραν αποτέλεσμα και είμαι πολύ χαρούμενος. Ήτα δύσκολο να φτάσω μέχρι εδώ, ήθελε τακτικό διάβασμα και πρόγραμμα. Τώρα η πρώτη μου επιλογή θα είναι η ΣΜΥΑ. Να ευχαριστήσω φυσικά την οικογένειά μου για τη στήριξη και τους καθηγητές στο σχολείο και το φροντιστήριο.

Βασιλική Πανουτσακοπούλου, 18.700

Είμαι ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα, δεν περίμενα να τα έχω πάει τόσο καλά. Έκανα μεγάλη προσπάθεια και ανταμείφθηκα και θέλω να ευχαριστήσω όσους ήταν δίπλα μου και τους καθηγητές μου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ