Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΔίδυμη επιτυχία στο 4ο ΓΕΛ Πύργου

Δίδυμη επιτυχία στο 4ο ΓΕΛ Πύργου

Δίδυμη επιτυχία στον Πύργο Ηλείας, αφού η Μαριάννα Κυριακοπούλου και η Σοφία Κυριακοπούλου κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους

Μαριάννα Κυριακοπούλου – 17.820 μόρια

Σήμερα τελείωσε με επιτυχία ένας δύσκολος και επίπονος αγώνας. Ηταν μια ιδιαίτερα απαιτητική χρόνια, όμως στο τέλος πήγαν όλα καλα. Η κούραση ήταν αρκετή, όμως με το σωστό πρόγραμμα όλα γίνονται. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, που ήταν συνεχώς στο πλάι μου, αλλά και το φροντιστήριο ΑΛΜΑ και ιδιαίτερα τους καθηγητές μου, την κα. Λουπη, την κα. Παναγιωτοπούλου, την κα. Βόλλαρη και τον κύριο Παπαδόπουλο, η βοήθεια των οποίων ήταν πολύτιμη. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και μια συμβουλή για τους επόμενους, παιδιά μην αγχώνεστε!

Σοφία Κυριακοπούλου – 17.955 μόρια

 Σήμερα ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των πανελληνίων. Προσωπικά πήγα πολύ καλά παρόλο που ήταν μια δύσκολη χρονιά. Το πιο σημαντικό όμως ήταν ότι προσπάθησα να μην ταλαιπωρήσω αρκετά τον εαυτό μου. Οι γονείς μου με στήριξαν όπως και οι καθηγητές μου από το φροντιστήριο ΑΛΜΑ, ο κος.  Βρύνας, η κα. Βαγγοπούλου, η κα. Μάκρη και ο κος. Παπαδόπουλος τους οποίους ευχαριστώ πάρα πολύ. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και να θυμάστε ότι οποίο και να είναι το αποτέλεσμα πρέπει να είστε χαρούμενοι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ