Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικά«Χρυσός» Ποδηλατοδρόμος Πύργου στο Τρίαθλο Βαρθολομιού

«Χρυσός» Ποδηλατοδρόμος Πύργου στο Τρίαθλο Βαρθολομιού

Την περασμένη Κυριακή στην παραλία Θινών του Βαρθολομιού διεξήχθη για 3η χρονιά ο αγώνας τριάθλου που τείνει να γίνει θεσμός. Ο αγώνας διοργανώνεται από τον δήμο και είχε έναν ικανοποιητικές συμμετοχές από την περιοχή δείχνοντας άνοδο του τριάθλου μα και δίψα του κόσμου να συμμετέχει σε τέτοιου είδους αθλητικές διοργανώσεις. Δεν έλειψαν και εξαιρετικές συμμετοχές από όλη την Ελλάδα. Στον αγώνα η ομάδα του Ποδηλατοδρόμου Πύργου αγωνίστηκε με τους Γιάννη Καράμπαλη στο ομαδικό και Παναγιώτη Εξαδάκτυλο στο ατομικό στην κατηγορία 30-40ετών.

Ο Γιάννης Καράμπαλης κατάφερε με τους συναθλητές του Πραξιτέλη Αναστασόπουλο στο κολύμπι και τον Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο το τρέξιμο να αποσπάσει την 1η θέση  στην γενική κατάταξη όλων των κατηγοριών στο ομαδικό. Οι αθλητές είχαν πραγματικά μια φανταστική ομαδική επίδοση και πήραν την διαφορά στην γενική κατάταξη με βελτιωμένη επίδοση από πέρυσι.

Ο Παναγιώτης Εξαδάκτυλος πραγματοποίησε έναν στόχο του, να ολοκληρώσει με μια καλή προσωπική επίδοση στο ατομικό. Από τον περασμένο Σεπτέμβριο ξεκίνησε ποδηλατικά να προπονείται με τον Διονύση Μαντά ο οποίος ήταν στο πλευρό των αθλητών στον αγώνα και από τις αρχές του χρόνου εντάχθηκε στην ερυθρόλευκη ομάδα του Πύργου με μια σειρά επιτυχών εμφανίσεων δείχνοντας το αγωνιστικό του σθένος.

Έτσι κατάφερε να αποσπάσει την 3η θέση στην κατηγορία του και να χαρίσει στην ομάδα μια ακόμα νίκη. Την Κυριακή που μας πέρασε επίσης οι νεαροί Σπηλιόπουλος Άγγελος και Παπαλάμπρος Τρύφωνας αγωνίστηκαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Ηγουμενίτσα ΜΤΒ έχοντας μια καλή εμφάνιση ενώ την ερχόμενη Κυριακή οι Παπαλάμπρος Τρύφωνας και Νίκος Κοκοσιούλης θα μεταβούν στα Χανιά για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου ταξιδεύοντας τον Ποδηλατοδρόμο σε κάθε γωνιά της επικράτειας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ