Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΕλληνικό Ωδείο Πύργου: Τριήμερο μαθητικών συναυλιών

Ελληνικό Ωδείο Πύργου: Τριήμερο μαθητικών συναυλιών

Με την ευκαιρία της λήξης της εκπαιδευτικής χρονιάς, οι σπουδαστές του Ελληνικού Ωδείου Παραρτήματος Πύργου, θα παρουσιάσουν την πρόοδό τους σε ένα τριήμερο μαθητικών συναυλιών!
Την Τρίτη 25, την Τετάρτη 26 και την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024, στις 8.30 το βράδυ κάθε ημέρας, οι χώροι του Ωδείου θα είναι ανοιχτοί να υποδεχτούν το φιλόμουσο κοινό της περιοχής μας, για τρεις απολαυστικές μουσικές βραδιές.
Θα λάβουν μέρος οι μαθητές από τις Σχολές & τα Τμήματα του Ωδείου: Πιάνο, Κιθάρα, Βιολί, Μπουζούκι, Ελαφρύ Τραγούδι, Φλάουτο και Βυζαντινή Μουσική. Θα συμμετάσχει επίσης η Παιδική – Εφηβική Χορωδία του Ελληνικού Ωδείου Πύργου.
Με μια σημαντική διαδρομή 92 χρόνων στη μουσική και τον πολιτισμό του τόπου, ο Μουσικός Σύλλογος ΟΡΦΕΥΣ – Ελληνικό Ωδείο Παράρτημα Πύργου, συνεχίζει με συνέπεια και αγάπη προς τα παιδιά την προσφορά του στη μουσική εκπαίδευση. Παράλληλα υλοποιεί δράσεις, εκδηλώσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα υψηλού επιπέδου.
Οι γονείς, τα μέλη και οι φίλοι του Ωδείου και της μουσικής θα έχουν την ευκαιρία να διαπιστώσουν το ταλέντο και τις δεξιότητες των σπουδαστών, επιβραβεύοντας τις προσπάθειές τους με την παρουσία και τη στήριξή τους.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ