Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΔυναμώνουν οι «βυσσινί»

Δυναμώνουν οι «βυσσινί»

Αστέρας Αμαλιάδας

Αποκτήθηκαν οι  Πολίτης, Βασιλικόπουλος, Μαρκόπουλος και Σούλης

Του Πάνου Ηλιόπουλου

panosproti@gmail.com

Τετραπλή μεταγραφική ενίσχυση για τον Αστέρα Αμαλιάδας, που δυναμώνουν τους «βυσσινί» σε σημαντικό βαθμό ενόψει της νέας χρονιάς. Εκδόθηκε και ανακοίνωση που αναφέρει: «“Ο Α.Ο. Αστέρας Αμαλιάδας, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τέσσερα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Τέσσερις παίκτες, οι οποίοι συνδυάζουν την εμπειρία, το ταλέντο και την προοπτική εξέλιξης. Πρόκειται για τους Περικλή Πολίτη, Γιώργο Βασιλικόπουλο, Μάρκο Μαρκόπουλο και Κώστα Σούλη. Οι παίκτες, βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του συλλόγου, είχαν μια συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας κ. Νίκο Γκρίλλα, ενώ είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν με τον διοικητικό επικεφαλής του συλλόγου κ. Ανδρέα Παπαδάκο, ο οποίος μέσα σε θερμό κλίμα, τους καλωσόρισε και τους ευχήθηκε καλή χρονιά με τον Αστέρα.Ο Α.Ο. Αστέρας καλωσορίζει τους τέσσερις παίκτες και τους εύχεται υγεία και καλή επιτυχία”

Ο Πολίτης

Ο Περικλής Πολίτης, είναι ένας δεξιός οπισθοφύλακας, γεννημένος στις 19 Μαρτίου του 1994. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Παμβουπρασιακό, φτάνοντας να φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού, όντας ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία της ομάδας σε εθνικές κατηγορίες. Ο Περικλής Πολίτης,  το 200 αποχώρησε από την ομάδα της Βάρδας για τον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης. Την ίδια χρονιά επέστρεψε στον Παμβουπρασιακό και το 2021, μετακινήθηκε στην Παναχαϊκή. Τον Ιανουάριο του 2022 επέστρεψε στην ομάδα της Βάρδας.

Ο Βασιλικόπουλος

Ο Γιώργος Βασιλικόπουλος (2 Μαΐου 2001), είναι αριστερός οπισθοφύλακας. Έκανε τα πρώτα του βήματα στην ακαδημία του Αστέρα Αμαλιάδας, πριν αποχωρήσει για την Κ17 του Αστέρα Τρίπολης, με τον οποίο αναδείχθηκε δευτεραθλητής της Σούπερ Λιγκ, χάνοντας στα πέναλτι τον τελικό από τον Ολυμπιακό. Ακολούθησε η μετακίνησή του στην Κ19 της Παναχαϊκής. Από εκεί στη Θύελλα Πατρών και εν συνεχεία στον Αίαντα Γαστούνης. Για πρώτη φορά αγωνίστηκε στην τοπική κατηγορία το 2022 με τον Αστέρα Αμαλιάδας, ενώ τη σεζόν που φεύγει αγωνίστηκε στον Ηρακλή Λάρδου της Ρόδου.

Ο Μαρκόπουλος

Ο Μάρκος Μαρκόπουλος (23/2/1995), αγωνίζεται επί σειρά ετών στον Ολυμπιακό Σαβαλίων στη θέση του ακραίου οπισθοφύλακα. Τη σεζόν που έφυγε, είχε 1.362 λεπτά συμμετοχής και ένα γκολ.

Ο Σούλης

Ο Κώστας Σούλης, προέρχεται από τη Θύελλα Καρδαμά, κάνοντας μια εξαιρετική σεζόν πέρσι στη Β΄κατηγορία και θεωρείται ένας από τους πολλά υποσχόμενους νέους παίκτες της Ηλείας. Ο Σούλης (18/1/2006) αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και είχε 23 συμμετοχές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ