Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΠρόσκληση σε επιχειρήσεις και παραγωγούς για συμμετοχή  στην εμπορική έκθεση Olio Capitale...

Πρόσκληση σε επιχειρήσεις και παραγωγούς για συμμετοχή  στην εμπορική έκθεση Olio Capitale 2025

ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ ΕΠΕΙΩΝ ΓΗ

Ο Πρόεδρος της Αμφικτυονίας Επειών Γη, Λέντζας Ιωάννης Δήμαρχος του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης, ο Αντιπρόεδρος αυτής Παναγιωτόπουλος Άρης, Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας και ο Γραμματέας αυτής Καννής Ευστάθιος, Δήμαρχος Πύργου, στην κοινή προσπάθεια που έχουν ξεκινήσει για την ανάδειξη και προώθηση του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου που παράγεται στην εύφορη Γή της Ηλείας, προσκαλούν επιχειρήσεις και παραγωγούς εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου για συμμετοχή  στην εμπορική έκθεση “Olio Capitale 2025”  που θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως και τις 16 /3/ 2025, στην Τεργέστη – Ιταλία.

Αξίζει ν’ αναφερθεί ότι, αν και η έκθεση πραγματοποιείται από το 1965, θα είναι η πρώτη φορά που το ηλειακό ελαιόλαδο θα συμμετάσχει σε αυτή. Έως και το 2024 συμμετείχαν μόνο παραγωγοί από την Μαγνησία. 

Η Olio Capitale είναι η μοναδική έκθεση στην Ιταλία που είναι πλήρως αφιερωμένη στο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο υψηλής ποιότητας, χωρίς κανένα άλλο προϊόν διατροφής να αποσπά την προσοχή. Εκθέτοντας στην Olio Capitale οι παραγωγοί μας δεν θα έχουν μόνο τη δυνατότητα  να αποκτήσουν μια ατζέντα επιχειρηματικών συναντήσεων με επιλεγμένους αγοραστές, αλλά και την ευκαιρία να προωθήσουν και να αξιοποιήσουν το ελαιόλαδό τους απευθείας στο κοινό (εάν το επιθυμούν).

Επικεφαλής για να οργανώσει τη συλλογική συμμετοχή στην εμπορική αυτή έκθεση τίθεται το μέλος της Αμφικτυονίας Επειών Γή, Ελληνο-Ιταλικό Επμελητήριο Αθηνών,  το οποίο θα αναλάβει την οργάνωση αποστολής και γραμματειακής υποστήριξης, πριν, κατά την διάρκεια και με το πέρας της έκθεσης. Επίσης θα αναλάβει την δωρεάν εγγραφή στους καταλόγους της έκθεσης, την υποστήριξη και οργάνωση του προφίλ προώθησης  των συμμετεχόντων στην έκθεση, καθώς και την οργάνωση και διάχυση πληροφοριών για την καλύτερη ενημέρωση των συμμετεχόντων.  Κατά την διάρκεια της έκθεσης, οι επαφές κατά κύριο λόγο θα γίνονται στην Αγγλική γλώσσα, με την ύπαρξη ,όμως, ολιγομελούς ομάδας μεταφραστών- συνεργατών του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου , για την υποστήριξη των παραγωγών καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσης. Τέλος κάθε εκθέτης μπορεί να υποβάλει δωρεάν αίτηση για τον διεθνή διαγωνισμό ελαιόλαδου Olio Capitale.

Ως προς την παρουσία μας στην έκθεση, το  κάθε περίπτερο θα είναι 6m2 , θα είναι  ανοικτό στην κύρια πλευρά, θα περιλαμβάνει μοκέτα, περιμετρικούς τοίχους, ντουλάπα αποθήκη (1 μ. Χ 1 μ.), φωτισμό, περιμετρική πινακίδα με το λογότυπο της κάθε εταιρείας, ένα τραπέζι και τρείς καρέκλες .

Πληροφορίες ως προς την έκθεση, το κόστος και την αίτηση συμμετοχής θα δίνονται στο Δημαρχείο Ανδραβίδας Κυλλήνης, 2ο Όροφο στο τηλ. 2623360848 ,η, κατόπιν αιτήσεως με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο dimos.andravidas.killinis@gmail.com, αρμόδιος υπάλληλος κ. Σαραντόπουλος Γεώργιος υπάλληλος του τμήματος Προγραμματισμού του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης.

Πληροφορίες για την έκθεση μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα https://www.oliocapitale.it/it/foto-ad-alta-risoluzione/.  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ