Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΚότσιρας – Πασχαλίδης 17 Ιουλίου στο Θέατρο Φλόκα

Κότσιρας – Πασχαλίδης 17 Ιουλίου στο Θέατρο Φλόκα

Η πρώτη συναυλία του καλοκαιριού ανοίγει το πρόγραμμα του φετινού Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας

Άνοιξε η προνομιακή προπώληση στα 14 ευρώ  στο more.com

Με τη συναυλία του Γιάννη Κότσιρα και του Μίλτου Πασχαλίδη στις 17 Ιουλίου 2024, ξεκινά το κυρίως πρόγραμμα του Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας 2024. Τις επόμενες μέρες θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση του συνολικού προγράμματος του Φεστιβάλ, το οποίο επαναφέρει τον πολυθεματικό χαρακτήρα του με εκδηλώσεις από το χώρο των παραστατικών και εικαστικών τεχνών.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης και ο Γιάννης Κότσιρας, ενώνουν ξανά τις φωνές και τις μουσικές τους και πραγματοποιούν φέτος το καλοκαίρι μια σειρά συναυλιών, μαζί με τους συνεργάτες τους.

Ο Γιάννης ρομαντικός, τελειομανής, πολυτάλαντος, ταξιδευτής του κόσμου, ανήσυχος και παρατηρητικός από πάντα. Με την καλλιτεχνική του ευαισθησία σε συνεχή εγρήγορση και τη λατρεία του για τη μουσική με σχεδόν 30 χρόνια καλλιτεχνικής πορείας, ξεχωρίζει στις ζωντανές του εμφανίσεις με τον τρόπο που προσεγγίζει τις ρίζες µε βαθύ σεβασμό αλλά και µε ματιά «προσωπική».

Ο Μίλτος ευαίσθητος δημιουργός και χαρισματικός ερμηνευτής, δυναμικός και αυθόρμητος, κοινωνικά ευαίσθητος και ταυτόχρονα βαθιά ερωτικός, ξεχωρίζει για τις ζωντανές εμφανίζεις του, που συνδυάζουν στοιχεία ετερόκλητα, έχουν καθορισμένη αρχή αλλά άγνωστο τέλος και μας παρασύρουν σε μια μουσική περιπέτεια που μένει αξέχαστη.

Μίλτος Πασχαλίδης και Γιάννης Κότσιρας μαζί στην σκηνή. Δημιουργικές διασκευές γεμάτες φαντασία και πάθος, καινούργια και παλιά τους τραγούδια, κοινές ερμηνείες σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα που δεν πρέπει να χάσετε.

Πνευστά/ Ενορχηστρώσεις : Θύμιος Παπαδόπουλος

Πλήκτρα/ Ενορχηστρώσεις: Άκης Κατσουπάκης

Μπουζούκι: Βαγγέλης Μαχαίρας

Κιθάρες: Κώστας Μιχαλός
Τύμπανα: HρακλήςΠαχίδης

Λύρα, Μαντολίνο: Πάρις Περυσινάκης

Μπάσο: Γιάννης Πλαγιανάκος

Επιμέλεια ήχου:  Λάμπρος Μπούναςκαι Πασχάλης Κολέντσης
 Φωτισμοί: Μανώλης Μπράτσης


Παραγωγή: ΜΕΝΤΑARTEVENTS, STRAYMUSIC

Διοργάνωση : MojoLive

Earlybird εισιτήρια 14ευρώμόνο στην πλατφόρμα https://www.more.com/music/offer/kotsiras-pasxalidis-live-sto-theatro-floka/ και μέχρι 25  Ιουνίου

Προπώληση στα 17 ευρώ

Τα εισιτήρια την ημέρα της συναυλίας στην είσοδο θα κοστίζουν 20 ευρώ 

Και στην πλατφόρμα more.com

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ