Οι επιτυχόντες στον Πύργο

0
392
Group of happy teenagers, college students holding books, notebooks giving hive five, celebration exam results. Education concept

2ο ΓΕΛ Πύργου

Γεωργία (Ζέτα) Γιαννικούλη, Ιατρική Αθηνών

Εισάγομαι στην Ιατρική Αθηνών (ΕΚΠΑ) η οποία αποτελεί την πρώτη μου επιλογή. Χαίρομαι που μου δίνεται η ευκαιρία να προσφέρω ,μέσω της επιστήμης αυτής, αυτό που είχα πάντα μέσα μου : αγάπη για τον συνάνθρωπο! Ευχαριστώ πολύ όλους όσοι με βοήθησαν, συγχαρητήρια σε όλους και καλή σταδιοδρομία!!

Διονυσία (Σίσσυ) Γιαννικούλη, Ιατρική Αλεξαδούπολης

Εισάγομαι στην ιατρική Αλεξανδρούπολης και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Λογικά θα πάρω μεταγραφή για Αθήνα λόγω της αδερφής μου που πέρασε στην ιατρική Αθηνών. Η ιατρική είναι η επιστήμη που ξεκινά από τον άνθρωπο και καταλήγει προς τον συνάνθρωπο, οπότε χαίρομαι που θα υπηρετήσω αυτό το σκοπό. Ανυπομονώ να βιώσω νέες εμπειρίες. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους αυτούς που με βοήθησαν. Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και καλή δύναμη στους επόμενους!

Μάριος Αναστασόπουλος, Φαρμακευτική ΑΠΘ

Είμαι πολύ χαρούμενος από τα αποτελέσματα και την εισαγωγή μου στην Φαρμακευτική ΑΠΘ (Θεσσαλονίκης) και ανυπομονώ για τονέοκεφάλαιοτωνσπουδώνστηζωή μου! Εύχομαι σε όλα τα παιδιά τα καλύτερα και να κυνηγούνστηζωή τους αυτά που θέλουν!

Αντωνία Σοφού, Διεθνών & Ευρωπαϊκών Περιφερειακών Σπουδών (Πάντειο)

Νιώθω τέλεια γιατί κατάφερα να περάσω στη σχολή που ήταν η πρώτη μου επιλογή και 6η στη σειρά κατάταξης. Περίμενα ότι θα τα καταφέρω, αλλά σίγουρα είναι μοναδικό το συναίσθημα να το βλέπεις και επίσημα αποτυπωμένο. Νιώθω υπέροχα, είμαι πολύ ευχαριστημένη και ανυπομονώ να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος στη ζωή μου.

Χρήστος Ζιώγας, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών κα Μηχανικών Η/Υ (ΕΜΠ)

Είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί πέρασα στην πρώτη μου επιλογή, τη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και & Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στο ΕΜΠ. Θα ήθελα και πάλι να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου στο 2ο ΓΕΛ πύργου και στο φροντιστήριο και τους γονείς μου. Συγχαρητήρια σε όσα παιδιά συμμετείχαν σε αυτήν την απαιτητική διαδικασία και καλή επιτυχία σε όσους ξεκινούν τώρα την προετοιμασία τους!

3ο ΓΕΛ Πύργου

Θωμαίς Νικολακοπούλου- Ψυχολογία Εθνικό Καποδιστριακό Αθηνών

“Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη που γιατί κατάφερα τον στόχο μου να περάσω Ψυχολογία, στο Εθνικό Καποδιστριακό Παν/μιο Αθηνών. Όλη η χρονιά που πέρασε ήταν πολύ ψυχοφθόρα με αρκετό διάβασμα. Βέβαια πάντα διάβαζα και τηρούσα το πρόγραμμά μου. Φέτος ειδικά, τα έδωσα όλα, κουράστηκα πολύ αλλά χαίρομαι που απέδωσε η προσπάθειά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές την οικογένεια και τους φίλους μου που με στήριξαν και με βοήθησαν να κυνηγήσω τα όνειρά μου”.

4ο ΓΕΛ Πύργου

Δανάη Τσάκωνα -1η Φαρμακευτική Πατρών

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη καθώς πέρασα στην 1η μου επιλογή που ήταν η Φαρμακευτική στην Πάτρα και μάλιστα πέρασα πρώτη στη σχολή μου. Ήταν αυτό το οποίο ήθελα από την αρχή και αυτή τη στιγμή ονειρεύομαι να ασχοληθώ με το κομμάτι της έρευνας.

Ελεονώρα Βαρθακοκοίλη-  Πάντειο στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού

Είμαι πολύ ενθουσιασμένη καθώς πέρασα πέμπτη, στην πρώτη μου επιλογή που ήταν το Πάντειο στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού. Ανυπομονώ να ανοίξει ένας νέο κύκλος αλλά και να πετύχω όλους μου τους στόχους όπως αυτών των Πανελλαδικών.

Γιάννης Μικελόπουλος- Ιατρική Αλεξανδρούπολης

Είμαι πολύ χαρούμενος και ευχαριστημένος, γιατί δεν περίμενα ότι θα πιάσω τη σχολή, διότι η περσινή βάση ήταν ψηλότερα από τη βαθμολογία μου. Επομένως, αιφνιδιάστηκα ευχάριστα και ακόμα προσπαθώ να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί. Κι εγώ και οι γονείς μου έχουμε χαρεί πάρα πολύ και ανυπομονώ να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζώη μου.

Ηρακλής Νταβέλης- Χημικό Πατρών

“Είμαι ικανοποιημένος από τις επιδόσεις μου γιατί η Σχολή Χημικών της Πάτρας, ήταν η πρώτη σχολή προτίμησης μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές μου και συγκεκριμένα τον Χημικό μου τον κ. Κουτρουμάνο, την Βιολόγο μου κ. Ανδρεοπούλου, τον Φιλόλογο μου κ. Παπαδόπουλου αλλά και τον καθηγητή Φυσικής μου. Επίσης τους γονείς μου για την υποστήριξη που μου παρείχαν και όλα όσα μου προσέφεραν”.

Μαριάννα Κυριακοπούλου, Νομική Κομοτηνής

Νιώθω μεγάλη ανακούφιση και μπορώ επιτέλους να χαρώ τις διακοπές μου. Ήξερα ότι μάλλον θα περάσω σε αυτή τη σχολή, αλλά είναι διαφορετικό να το βλέπεις και επίσημα. Είμαι πολύ χαρούμενη και πιστεύω ότι και όλα τα παιδιά σήμερα χάρηκαν. Είμαι έτοιμη για τη νέα σελίδα που ξεκινά στη ζωή μου, τη φοιτητική, οι οποία θα είναι πιο απαιτητική αλλά και εξίσου ευχάριστη.

Σοφία Κυριακοπούλου, Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων, ΟΠΑ (πρ. ΑΣΟΕΕ) 

Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί δεν ήμουν σίγουρη, καθώς η βαθμολογία μου ήταν οριακά με τη βάση της σχολής που ήθελα. Ακόμα και τώρα δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έχω περάσει, γιατί δεν ξέραμε πού θα κυμανθούν φέτος οι βάσεις. Νιώθω τέλεια που θα ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου.

ΓΕΛ Λάλα

Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Αξιωματικός Λιμενικού Σώματος

“Πέρασα στη σχολή Αξιωματικών του λιμενικού σώματος, στην πρώτη μου επιλογή. Είμαι πολύ ικανοποιημένος για το αποτέλεσμα αυτό καθώς ήταν μια σχολή που ήθελα πολύ να περάσω και αυτό είναι που με κάνει πολύ χαρούμενο”.

ΓΕΛ Βασιλακίου

Κωνσταντίνος Σταθάς, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών Παν. Πατρών

Πέρασα στην σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Είχα την άνεση λόγω της βαθμολογίας μου να επιλέξω όποια σχολή ήθελα και είμαι πολύ ικανοποιημένος από την έκβαση των πραγμάτων. Ήμουν σε ένα μικρό σχολείο στο ΓΕΛ Βασιλακίου και αποτελεί τρανό παράδειγμα ότι ένα σχολείο σαν το δικό μου μπορεί να έχει επιτυχίες. Μένω στα σύνορα Αρκαδίας – Ηλείας και καθημερινά αναγκαζόμουν να κάνω πάρα πολλά χιλιόμετρα για να φτάσω στο σχολείο μου αλλά και στο Φροντιστήριό μου στον Πύργο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ την οικογένειά μου, το σχολείο μου και το φροντιστήριό μου την ΑΝΟΔΟ για όλη τη βοήθεια και την υποστήριξη τόσο σε ψυχολογικό όσο και σε γνωστικό επίπεδο. Να ευχηθώ επίσης καλή σταδιοδρομία σε όλους τους υπόλοιπους υποψηφίους.

ΓΕΛ Βουνάργου

Άννα Δασκάλου, Χημικό Πατρών

Είμαι πολύ χαρούμενη, κατάφερα και πέρασα στο Χημικό Πατρών. Ήταν η δεύτερη επιλογή μου αλλά μια σχολή που μου αρέσει πολύ το αντικείμενό της. Νιώθω ανακουφισμένη, γιατί ήταν μια δύσκολη χρονιά και πολύ περήφανη γιατί οι κόποι και οι θυσίες μου έπιασαν τόπο. Νιώθω ευγνώμων για το αποτέλεσμα και για όλη τη στήριξη που είχα από την οικογένεια, τους φίλους και τους καθηγητές μου.

*********************************************

2ο ΕΠΑΛ ΠΥΡΓΟΥ

Θανάσης Θεοδωρόπουλος-Νοσηλευτική Πατρών

Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα καθώς πέρασα δεύτερος στη Νοσηλευτική Πατρών που ήταν η δεύτερη μου επιλογή. Νοιώθω δικαιωμένος από το αποτέλεσμα καθώς ήταν μία δύσκολη και ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά.

Αναστάσιος Αθανασόπουλος – Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθήνας

Πέτυχα την σχολή της δεύτερης  επιλογής μου και συγκεκριμένα το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθήνας. Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και με χαροποιεί ιδιαιτέρως  γιατί είμαι 3ος στην σειρά επιτυχίας της σχολής. Ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή μου αρχίζει και  εύχομαι στα παιδιά που πέτυχαν να έχουν καλή φοιτητική ζωή και επιτυχίες. Ευχαριστώ τους καθηγητές του 2ου ΕΠΑΛ Πύργου καθώς και τα φροντιστήρια ΒΟΛΛΑΡΗΣ , ΚΥΒΟΣ και ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ.