Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότητα«Δίδυμες επιτυχίες» και στην Αμαλιάδα

«Δίδυμες επιτυχίες» και στην Αμαλιάδα

Νίκη-Μελίνα και Ασπασία Αρβανίτη

Διπλή ήταν η επιτυχία για την οικογένεια Αρβανίτη στην Αμαλιάδα, καθώς οι δίδυμες αδερφές Νίκη-Μελίνα και Ασπασία Αρβανίτη αρίστευσαν!

Η Νίκη-Μελίνα Αρβανίτη από το 1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας (17.920 έως 18.280 μόρια), τόνισε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένη από τα αποτελέσματα. Οι κόποι και η σκληρή δουλειά όλων αυτών των χρόνων και ιδιαίτερα του τελευταίου, ανταμείφθηκαν. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου για τη στήριξη που μου παρείχαν καθώς και τους καθηγητές τόσο του σχολειού όσο και του φροντιστηρίου, που πίστεψαν σε μένα από την πρώτη στιγμή και μου έδιναν δύναμη. Στόχος μου το Τμήμα Ψυχολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εύχομαι καλή δύναμη και επιτυχία στους επόμενους υποψηφίους!

Από την πλευρά της η Ασπασία Αρβανίτη από το 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας (19.275 μόρια), ανέφερε:«Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τα αποτελέσματα. Χάρη στη δική μου προσπάθεια και τη βοήθεια της οικογένειας μου και των καθηγητών μου κατάφερα να συγκεντρώσω τα μόρια που ήθελα χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Πρώτη μου επιλογή αποτελεί το τμήμα Βιοϊατρικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ