Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΚηδεύτηκε πάνδημα ο Σάκης Σταυρόπουλος-Αθάνατος…

Κηδεύτηκε πάνδημα ο Σάκης Σταυρόπουλος-Αθάνατος…

Ο Πύργος είπε το «ύστατο χαίρε» στον ιστορικό ηγέτη του Πανηλειακού

Του Πάνου Ηλιόπουλου

panosproti@gmail.com

Στην γενέτειρά του την Κουτσοχέρα Ηλείας που  τόσο πολύ αγαπούσε αναπαύεται από προχθές το μεσημέρι ο ιστορικός ηγέτης του Πανηλειακού Σάκης Σταυρόπουλος, που συνέδεσε το όνομά του όσο κανείς άλλος με τις σπουδαίες επιτυχίες της ομάδας του Πύργου.  Η Εξόδιος Ακολουθία τελέστηκε το μεσημέρι της Κυριακής  στο Μητροπολιτικό   Ναό Αγίου Νικολάου Πύργου, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ηλείας και Ωλένης κ.κ. Αθανασίου Β’, ενώ κατά τη διάρκεια της νεκρικής πομπής, πραγματοποιήθηκε μια στάση στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου, κίνηση σημαντική και σημαδιακή, αφού πρόκειται για ένα μέρος που ο Σάκης Σταυρόπουλος μεγαλούργησε.

Επικήδειο από τον  Νώντα Κυριαζή

Αρκετός ήταν ο κόσμος που την περασμένη Κυριακή έδωσε το παρών  στην κηδεία του ιστορικού  ηγέτη των «ερυθρόλευκων». Μεταξύ άλλων διακρίναμε τους Βουλευτές Ηλείας  Διονύση Καλαματιανό και Μιχάλη Κατρίνη και τον Αντιπεριφερειάρχη Θοδωρή Βασιλόπουλο. Ο Δήμος Πύργου εκπροσωπήθηκε από τον Αναπληρωτή Δήμαρχο  Νώντα Κυριαζή που εκφώνησε και τον επικήδειο ενώ παραβρέθηκαν ακόμα  Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς και περιφερειακοί. Παρέστησαν ακόμα ο Τάκης Δημητρουλόπουλος πρώην Νομάρχης Ηλείας,   ο πρώην Δήμαρχος Πύργου  Γαβρίλης Λιατσής ο πρώην Δήμαρχος Ωλένης Γιάννης Παναγόπουλος και ο Κώστας Νικολούτσος πρόεδρος του Επιμελητήριου. Η ΕΠΣ Ηλείας  εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο Άρη Κουλούρη και τον Γεν. Γραμματέα  Ανδρέα Γκιόκα, ενώ παρέστησαν  ακόμα παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές καθώς και εκπρόσωποι ομάδων.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ- πρ. ΕΥΡ. ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΛΕΙΑΣ

Συλλυπητήρια για τον θάνατο

του Σάκη Σταυρόπουλου

EU Commisioner Dimitris Avramopoulos speacks during the 8th GFMD (Global Forum on Migration and Devolopment ) submit on October 14, 2015 in Istanbul, Turkey.

Με θλίψη αποχαιρετούμε σήμερα έναν άνθρωπο με τεράστια  προσφορά στον αθλητισμό, τον ιστορικό ηγέτη του Πανηλειακούκαι εμβληματικό παράγοντα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, τον Σάκη Σταυρόπουλο,.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ