«Βομβαρδισμένο τοπίο» το σημείο της τραγωδίας με τους δύο νεκρούς στην Εγνατία

0
3
distixima troxaio01 2

Ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο πώς ακριβώς συνέβη το δυστύχημα, ωστόσο οι πρώτες καταθέσεις «δείχνουν»  ότι η νταλίκα έπεσε πάνω στα δύο ΙΧ και προκάλεσε την τραγωδία.

Μεταξύ των αρχικών σεναρίων για τον τρόπο με τον οποίο έγινε το δυστύχημα, υπήρχε το σενάριο πως το ένα από τα δύο ΙΧ έκανε όπισθεν στη λωρίδα του e-pass, καθώς δεν άνοιξε η μπάρα, με αποτέλεσμα αρχικά τη σύγκρουση των δύο οχημάτων και στη συνέχεια η νταλίκα να τα παρασύρει πάνω στα κουβούκλια των διοδίων.

Μετά το θανατηφόρο τροχαίο συνελήφθη ο οδηγός του φορτηγού από την Τροχαία της Βέροιας και θα οδηγηθεί στην Κοζάνη.

Οι κάμερες του σταθμού διοδίων έχουν καταστραφεί από τη φωτιά, αλλά το υλικό που είχαν καταγράψει σώζεται στον κεντρικό σέρβερ και από εκεί αναμένεται να ανακτηθεί το βιντεοληπτικό υλικό για να ρίξει φως στις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος.

Σημειώνεται πως από τη σύγκρουση ξέσπασε αμέσως φωτιά και δύο άνθρωποι που επέβαιναν στα αυτοκίνητα απανθρακώθηκαν. 

Πηγή:http://protothema.gr https://www.protothema.gr/greece/article/1626940/vomvardismeno-topio-diodia-polumulou-meta-to-dustuhima-me-nekrous-mono-oi-skeletoi-apemeinan-apo-ih-kai-fortigo-video/