Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΑιτωλοακαρνανία: Θανατηφόρο τροχαίο με δύο νεκρούς τα ξημερώματα ΦΩΤΟ

Αιτωλοακαρνανία: Θανατηφόρο τροχαίο με δύο νεκρούς τα ξημερώματα ΦΩΤΟ

Μουδιασμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αιτωλοακαρνανίας από το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στη Σταμνά.

Συγκεκριμένα, περί τις 04:00 τα ξημερώματα πυροσβέστες της Π.Υ Μεσολογγίου με την χρήση διασωστικών εργαλείων απεγκλώβισαν χωρίς τις αισθήσεις τους τα δύο νεαρά άτομα που επέβαιναν στο όχημα, το οποίο για άγνωστους λόγους εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε δέντρο.

Με σταθμό του ΕΚΑΒ διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του 21χρονου οδηγού, ενώ ο 22χρονος συνοδηγός διακομίσθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Αγρινίου και διασωληνώθηκε.

Ωστόσο, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ιατρών, δεν τα κατάφερε, εκπνέοντας τις πρωινές ώρες του Σαββάτου και βυθίζοντας στο πένθος φίλους και συγγενείς.

Οι αρμόδιες αρχές διεξάγουν έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος.

Θανατηφόρο τροχαίο με δύο νεκρούς στην Αιτωλοακαρνανία
Θανατηφόρο τροχαίο με δύο νεκρούς στην Αιτωλοακαρνανία

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη σήμερα τα ξημερώματα, στην Επαρχιακή Οδό Σταμνάς Αιτωλικού.

Ειδικότερα, ένας 21χρονος ημεδαπός άνδρας, οδηγώντας αυτοκίνητο με συνοδηγό έναν 22χρονο ημεδαπό άνδρα, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δένδρο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός και πολύ σοβαρά ο συνοδηγός, ο οποίος σήμερα το πρωί, νοσηλευόμενος σε νοσοκομείο, κατέληξε συνέπεια του τροχαίου δυστυχήματος.

Διενεργείται προανάκριση για τη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.

Πηγή: agriniolike.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ