Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνή100 χρόνια Rijk Zwaan

100 χρόνια Rijk Zwaan

Η παγκόσμια δύναμη που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 100 χώρες

Η Rijk Zwaan, μία πολυεθνική εταιρεία ανάπτυξης ποικιλιών φρούτων και λαχανικών, γιορτάζει τα πρώτα της 100 χρόνια. Από την ίδρυσή της το 1924, η Rijk Zwaan έχει εξελιχθεί σε παγκόσμια δύναμη που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 100 χώρες. Οι εορτασμοί της εκατονταετηρίδας ξεκίνησαν την 1η Ιουλίου, την ακριβή ημερομηνία ίδρυσης της εταιρείας. Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, ο Jaap Smit, Εντεταλμένος του Βασιλιά της Ολλανδίας, έκανε μία σημαντική ανακοίνωση: η Rijk Zwaan έλαβε τον Ολλανδικό τιμητικό βασιλικό τίτλο “Royal”.

Η πλούσια ιστορία της εταιρείας ξεκίνησε όταν ο ιδρυτής, ο ίδιος ο κ. Rijk Zwaan, άνοιξε ένα κατάστημα σπόρων στο Ρότερνταμ το 1924. Η εστίασή του στην ποιότητα και την καινοτομία αποδείχθηκε συνταγή επιτυχίας. Τις πρώτες τέσσερις δεκαετίες, η έμφαση δόθηκε στην αγορά κηπευτικών στην Ολλανδία, αλλά οι εξαγωγές στις γειτονικές χώρες αυξήθηκαν σταδιακά. Το 1964 άνοιξε η πρώτη θυγατρική στη Γερμανία. Ακολούθησε η Rijk Zwaan Γαλλίας το 1982. Από τη δεκαετία του 1990 και μετά, η εταιρεία επεκτάθηκε πιο γρήγορα από ό,τι μπορούσε να φανταστεί κανείς.

Σήμερα, η Rijk Zwaan απασχολεί 4.000 άτομα. Η εταιρεία εκπροσωπείται σε περισσότερες από 100 χώρες μέσω περισσότερων από 30 θυγατρικών και στις τέσσερις γωνιές του πλανήτη. Η έδρα βρίσκεται στην Ολλανδία. Στην Ελλάδα από το 2016, η θυγατρική RijkZwaanHellasέχει έδρα την Ιεράπετρα Κρήτης.

Κάθε μέρα, εκατομμύρια άνθρωποι τρώνε φρούτα και λαχανικά που καλλιεργούνται από τους σπόρους της Rijk Zwaan. Αυτή η ευθύνη εμπνέει την εταιρεία να επικεντρωθεί στο μέλλον και να συνεχίσει να καινοτομεί για τους πελάτες και τους συνεργάτες της σε όλη την αλυσίδα. 

Το σύνθημα “προχωρώντας μπροστά” είναι σταθερά ενσωματωμένο στο DNA της Rijk Zwaan. Με εστίαση στην καινοτομία και την πρόοδο, η εταιρεία θα συνεχίσει να ακολουθεί μια πρωτοποριακή προσέγγιση. 

Για περισσότερες πληροφορίες:
Rijk ZwaanHellas
https://www.rijkzwaan.gr/page/100years

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ