Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΖευγάρι σκοτώθηκε σε φρικτά τροχαία δυστυχήματα με διαφορά ημερών: Έπεσαν πάνω στην...

Ζευγάρι σκοτώθηκε σε φρικτά τροχαία δυστυχήματα με διαφορά ημερών: Έπεσαν πάνω στην ίδια εκκλησία

Δύο τροχαία δυστυχήματα που έγιναν στην Αλαμπάμα, με διαφορά λίγων ημερών, έχουν κάνει τους πολίτες της περιοχής να ανατριχιάσουν. Θύματα των δυστυχημάτων ήταν οι οδηγοί των αυτοκινήτων, οι οποίοι ήταν ζευγάρι. Μάλιστα και οι δύο έπεσαν πάνω στην ίδια εκκλησία.

Ο Anthony Banks Jr., 19 ετών, πέθανε όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και έπεσε πάνω στην εκκλησία Βαπτιστών του Ρίβερσαϊντ. Η σύγκρουση έγινε στις 20 Ιουνίου και πυροδότησε μία τεράστια φωτιά, η οποία είχε ως αποτέλεσμα ο Banks να χάσει τη ζωή του.

Τρεις μέρες αργότερα, η κοπέλα του, η 19χρονη Jennefer Arellano-Maldonado, σκοτώθηκε στο ίδιο σημείο, αφού έπεσε στην καμένη εκκλησία, ενώ φέρεται να προσπαθούσε να διαφύγει από την αστυνομία. Αξιωματούχος είπε στο Alabama Live ότι η Arellano-Maldonado προσπαθούσε να αποφύγει έναν αστυνομικό στο Ρίβερσαϊντ.

Αλαμπάμα ζευγάρι
Πηγή: Facebook

Την στιγμή του δυστυχήματος η κοπέλα δεν φορούσε ζώνη, ενώ ο θάνατός της διαπιστώθηκε στο σημείο.

Η μητέρα του Banks δημιούργησε έναν λογαριασμό στο GoFundMe για να βοηθήσει στην κάλυψη των εξόδων της κηδείας και απέτισε φόρο τιμής στον εκλιπόντα γιο της.

Μεταξύ άλλων, η μητέρα του αδικοχαμένου αγοριού έγραψε: «Η ζωή του δεν είχε καν ξεκινήσει πριν φύγει τραγικά από αυτόν τον κόσμο. Καθώς γράφω αυτό το κείμενο τα δάκρυα κυλούν ανεξέλεγκτα και προσεύχομαι όλα αυτά να είναι ένας εφιάλτης από τον οποίο θα ξυπνήσουμε όλοι σύντομα».

Η Υπηρεσία Επιβολής του Νόμου της Αλαμπάμα διεξάγει έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγιναν τα δυστυχήματα.

enikos.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ