Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΠριγκίπισσα Άννα - Βρετανία: Στο νοσοκομείο με διάσειση και μικροτραυματισμούς

Πριγκίπισσα Άννα – Βρετανία: Στο νοσοκομείο με διάσειση και μικροτραυματισμούς

Η ανακοίνωση του παλατιού κάνει λόγο για ατύχημα που συνέβη εχθές το απόγευμα στο Gatcombe Park, όπου βρίσκεται η εξοχική κατοικία της αδελφής του βασιλιά Καρόλου – Πληροφορίες αναφέρουν πως το ατύχημα προήλθε από άλογο δίχως να αναφέρουν τις ακριβείς συνθήκες

Η πριγκίπισσα Άννα της Βρετανίας βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά από περιστατικό που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο Gatcombe Park, όπου βρίσκεται η εξοχική της κατοικία.

Σύμφωνα με το Sky News, το παλάτι ανακοίνωσε σήμερα ότι η 73χρονη αδελφή του Βασιλιά Καρόλου υπέστη μικροτραυματισμούς και διάσειση και μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο Southmead Hospital μετά το συμβάν.

Η επίσημη ανακοίνωση δεν αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό, ωστόσο επισημαίνει ότι η κόρη της Ελισάβετ αναμένεται να αναρρώσει πλήρως και γρήγορα. Πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται αναφέρουν πως το ατύχημα προήλθε από άλογο. Ωστόσο το παλάτι δεν αναφέρει κάτι σχετικό.

Για το ατύχημα της αδελφής του ενημερώθηκε και ο βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος στέλνει τις θερμές ευχές του στην πριγκίπισσα για γρήγορη ανάρρωση.

Η πριγκίπισσα, 16η στη σειρά διαδοχής, θεωρείται ένα από τα πιο δραστήρια μέλη της βασιλικής οικογένειας. Μόνο το 2022, η πριγκίπισσα Άννα συμμετείχε σε 214 επίσημες εκδηλώσεις.

protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ