Ο CEO της Siemens Ισπανίας, η σύζυγός του και τα 3 παιδιά τους οι νεκροί από τη συντριβή του ελικοπτέρου

0
35
helicopter

Πρόεδρος και CEO της Siemens Ισπανίας ήταν ο Αγκουστίν Εσκομπάρ, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο μαζί με την οικογένειά του όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν, συνετρίβη στον ποταμό Χάντσον στη Νέα Υόρκη το βράδυ της Πέμπτης (ώρα Ελλάδος).
Λίγο πριν απογειωθεί το ελικόπτερο, ο Εσκομπάρ φωτογραφιζόταν με τη σύζυγό του Μέρσε Καμπρούμπι Μοντάλ και τα τρία παιδιά τους ηλικίας 4, 5 και 11 ετών, χωρίς να γνωρίζουν ότι αυτά ήταν τα τελευταία καρέ της ζωής τους.
Σε μια δεύτερη φωτογραφία όλη η οικογένεια ποζάρει χαμογελαστή μέσα στο Bell 206L-4 LongRanger IV, όπως ήταν ο τύπος του ελικοπτέρου. Το ελικόπτερο κατέπεσε στον ποταμό Χάντσον μόλις 17 λεπτά μετά την απογείωσή του, χωρίς να έχει γίνει γνωστό ακόμα γιατί συνέβη αυτό.