Σπουδαίο παιχνίδι για τον Κόροιβο καθώς αύριο στις 4 το απόγευμα αναμετράται με τη Μεγαρίδα στο κλειστό της Ήλιδας, για την τελευταία αγωνιστική της Elite League. H ηλειακή ομάδα με νίκη θα πάρει τουλάχιστον την 4η θέση που δίνει πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ που θα ακολουθήσουν. Ο Κόροιβος ισοβαθμεί στην 3η θέση με Ηρακλή και Ψυχικό. Οι τρεις αυτές ομάδες παλεύουν για τις θέσεις 3-4 που δίνουν πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ και μία θα μείνει πέμπτη και θα παίξει στα πλέι-οφ με μειονέκτημα έδρας. Στην τριπλή αυτή ισοβαθμία, ο Ηρακλής είναι 3ος, ο Κόροιβος 4ος και το Ψυχικό 5ο. Ο Ηρακλής υπερέχει στις ισοβαθμίες και με τους δύο (1-1 με Κόροιβο, αλλά +1 πόντο διαφοράς και 2-0 με Ψυχικό). Το Ψυχικό υπερτερεί στην ισοβαθμία με τον Κόροιβο στην διαφορά πόντων (1-1 οι νίκες).
Επίσκεψη σε σχολεία
Ο φίλαθλος κόσμος της Ηλείας αναμένεται να ΄΄κατακλύσει΄΄ αύριο το κλειστό της Ήλιδας , να βρεθεί δίπλα στην ομάδα, και με την φωνή του και το χειροκρότημα του να δώσει ενέργεια στους παίκτες. Και αυτή την εβδομάδα συνεχίστηκαν οι επισκέψεις σε σχολεία. Στο 1ο, 3ο, και 6ο Δημοτικό βρέθηκαν οι αθλητές Στρατος Βουλγαρόπουλος, Νίκος Κατοχιανός και ο προπονητής Μιχ. Μιχελάκος.
Ενας ΄΄μικρός χαμός΄΄ επικράτησε από τους μικρούς μαθητές που έπαιξαν με τους παίκτες της ομάδας και συμμετείχαν σε σύντομους μικρούς διαγωνισμούς.
Ευχαριστούμε θερμά τους διευθυντές τους δασκάλους και τους μικρούς μαθητές για την υποδοχή και θα είμαστε δίπλα στα παιδιά με κάθε ευκαιρία.
Elite League
30η αγωνιστική
Σάββατο
Ώρα έναρξης 16:00
Κόροιβος-Μεγαρίδα
Ψυχικό – Α.Ο. Μυκόνου
Ηρακλής- Πρωτέας Βούλας
Ερμής Σχηματαρίου – Χ.Α.Ν.Θ.
Τρίκαλα – Α.Σ. Παπάγου
Πανερυθραϊκός- Ελευθερούπολη
Νήαρ Ηστ – Δόξα Λευκάδας
Έσπερος Λαμίας – Βίκος Ιωαννίνων
Η Βαθμολογία
(σε 29 αγώνες)
Μύκονος 54 (25-4)
Ν.Ε. Μεγαρίδος 54 (25-4)
Ηρακλής 47 (18-11)
Κόροιβος 47 (18-11)
Ψυχικό 47 (18-11)
Πρωτέας Βούλας 44 (15-14)
………………………………………………………..
Βίκος Ιωαννίνων 43 (14-15)
Δόξα Λευκάδας 43 (14-15)
Πανερυθραϊκός 42 (13-16)
Α.Σ. Παπάγου 42 (13-16)
Ερμής Σχηματαρίου 41 (12-17)
Τρίκαλα 41 (12-17)
Γ.Σ. Ελευθερούπολης 41 (13-16)
ΧΑΝΘ 38 (9-20)
……………………………………………………………..
Νήαρ Ήστ 37 (8-21)
Έσπερος Λαμίας 35 (6-23)