Πέλοπας Πύργου:  Νέος τεχνικός ο Κύριλλος Παλαιολόγος

0
102

Με τον Κύριλλο Παλαιολόγο θα πορευτεί ο Πέλοπας Πύργου στο νέο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας. Εκδόθηκε μάλιστα και ανακοίνωση που αναφέρει:  «Ο Πέλοπας Πύργου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι τη νέα χρόνια θα βρίσκεται στην άκρη του πάγκου του ο γνωστός από τα παλιά Κύριλλος Παλαιολόγος.

Ο Κύριλλος βρέθηκε στα πρώτα του προπονητικά βήματα στους Ερασιτέχνες του Πανηλειακού και αμέσως μετά στο προπονητικό team των ερυθρόλευκων, στη Β´ Εθνική, τη σαιζόν 2004-2005. Στη συνέχεια ανέλαβε τα ηνία πολλών ομάδων της Ηλείας. Ενδεικτικά αναφέρουμε τις ομάδες του Κεραυνού Χειμαδιού, του ΠΑΟ Κακοβάτου, του Ολυμπιακού Λαμπετίου, του Ηρακλή Παλαιοβαρβάσαινας, του Κατσαρού και του Ενιπέα Λαντζοίου.

Δεν γίνεται να παραλείψουμε την πετυχημένη τετραετή θητεία του στην ομάδα μας. Πλέον ήρθε η ώρα να συνεχίσει το έργο που κάποτε έμεινε στη μέση. Εξάλλου «δεν μπορείς να γυρίσεις πίσω το ρολόι. Μπορείς όμως να το κουρδίσεις ξανά».

Καλή αρχή Κύριλλε!»

Συγχαρητήρια στη Βίκυ Δημητρακοπούλου

Στο μεταξύ, ο Πέλοπας Πύργου, συνεχάρη το μέλος του, Βίκυ Δημητρακοπούλου Κουλούρη, για την εκλογή της στο προεδρείο της ΕΠΟ:

Σύσσωμο το σωματείο του Πέλοπα Πύργου συγχαίρει το μέλος της ομάδας μας, Βίκυ Δημητρακοπούλου, για την εκλογή της ως Ά Αντιπροέδρου της νέας Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Ευχόμαστε στη Βίκυ καλή και δημιουργική θητεία, κάνοντας πράξη το όραμά της για τη βελτίωση του ποδοσφαίρου, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε ερασιτεχνικό επίπεδο.