Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΝέες συμμετοχές σε αγώνες από τους Olympia Runners 

Νέες συμμετοχές σε αγώνες από τους Olympia Runners 

Το Σαββατοκύριακο

Σε δύο αγώνες βρέθηκαν το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου οι εκπρόσωποι αθλητές των Olympia Runners με σύνθημα τους το «Olympia Runners παντού !»

            To Σάββατο 29/6/2024 στις 19:30 στον 4ο ΛΑΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΕΛΙΑΣ ΛΑΔΙΟΥ 2024 στα Φοναΐτικα Ηλείας, αφιερωμένος στην μνήμη του γυμναστή Μπατουδάκη Θέμη, σε δύο διαδρομές των 10χλμ και 4 χλμ, αντίστοιχα  και παρουσία του δημάρχου Πύργου κου Ευστάθιου Καννή και του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας ψηφιακής διακυβέρνησης κου Θεόδωρου Βασιλόπουλου, συμμετείχαν οι Ανδρέας Τζίμης, Δημήτρης Κουσιάβελος, Διονύσιος Κυριαζής, Βασίλειος Χρυσανθακόπουλος, οι αδελφές Γωγώ και Ευγενία Δρουβιώτη, Γιώργος Μπαλάσκας, Χρήστος Χρυσανθακόπουλος, ‘Εφη Σαλακά, Κωνσταντίνος Φιλιππόπουλος, Άντζελα Αλεξίδη, Χρύσανθος Δημητρόπουλος, Κωνσταντίνος Παππάς και Μαρία Νταλιάκουρα.

Olympia Runners ευχαριστούν τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η ΦΕΝΕΟΣ» κο Βασίλη Γιαννόπουλο και τον πρόεδρο του Τ.Δ. Φοναίτικων κο Αργύρη Θεοδωρόπουλο για τον όμορφο αυτό αγώνα καθώς και τους φίλους μας Run Amaliada και Filiatra Runners.

Την Κυριακή 30/6/2024 οι εκπρόσωποι αθλητές των Olympia Runners βρέθηκαν στην φιλόξενη πόλη της Καλαμάτας στον 6ο Αγώνα Δρόμου ΚΕΘΕΑ 5 χλμ στην προκυμαία του λιμένα, έναν αγώνα με  αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών. Συμμετείχαν οι Γιώργος Μπαλάσκας, Μαρία Νταλιάκουρα, Ανδρέας Τζίμης, Άντζελα Αλεξίδη, Κωνσταντίνος Φιλιππόπουλος, Χρήστος Χρυσανθακόπουλος, Έφη Σαλακά, Κώστας Παππάς ο Χρύσανθος Δημητρόπουλος και ο δρομέας των Olympia Runners και μέλος του Συλλόγου Γ.Σ. Άθληση Πύργου Παναγιώτης Πλακούδας.

ΕΠΣ Ηλείας

Συλλυπητήριο για Νάστο

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΣ Ηλείας στο άκουσμα του θανάτου του

Χρήστου Νάστου επί σειρά ετών Προέδρου του ΜΥΡΣΙΝΑΙΚΟΥ εκφράζουν στην

οικογένεια του τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια.

Καλό Παράδεισο Φίλε Χρήστο.

Πύργος 01 Ιουλίου 2024

Για την Ε.Ε/ΕΠΣΗ

Ο Πρόεδρος

Άρης Κουλούρης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ