Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠλούσια δράση το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Πλούσια δράση το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Olympia Runners

Πολλαπλές ήταν οι συμμετοχές των Olympia Runners το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Η αρχή έγινε με συμμετοχή στον 27ο Γύρο Κυπαρισσίας, έναν αγώνας που διεξάγεται αρκετά χρόνια στην Μεσσηνία, με τους Κωνσταντίνο Φιλιππόπουλο, Χρήστο Χρυσανθακόπουλο, Μαρία Νταλιακούρα, Αντρέα Τζίμη, Χρύσανθο Δημητρόπουλο, Δημήτρη Κουσιαβέλο, Γιώργο Μπαλάσκα και τις αδερφές Γωγώ και Ευγενία Δρουβιώτη.

Την ίδια μέρα συμμετείχε στο RunGreece στον Πειραιά ο αθλητής των OlympiaRunners Ιορδάνης Μεταλλίδης, σε μία απαιτητική διαδρομή με αρκετές αλλαγές της τελευταίας στιγμής.

Επίσης το Σάββατο διεξήχθη αγώνας 5 χλμ στο Βαρθολομιό στα πλαίσια του διήμερου event του 3ου Τριάθλου Βαρθολομιού με την συμμετοχή του Αντώνη Παπανικολάου και του Διονύση Κυριαζή.

Την Κυριακή 23/06/2024 το πρωί πραγματοποιήθηκε το 3ο Τρίαθλο Βαρθολομιού στις Θίνες, με σύνθημα «Όλοι διαφορετικοί – Όλοι ίσοι», με την συμμετοχή της Άντζελας Αλεξίδη αθλήτριας τριάθλου στον Γ.Σ. Επειού Ήλιδας και δρομέα των OlympiaRunners που σε ατομική προσπάθεια της κατάκτησε την 1η θέση ηλικιακής κατηγορίας των 40-49.

Επίσης ο Κωνσταντίνος Παππάς συμμετείχε για πρώτη φορά σε ατομική προσπάθεια τριάθλου τερματίζοντας επάξια.

Την Δευτέρα 24/6/2024 οι εκπρόσωποι  των Olympia συμμετείχαν στα Βαλύρεια 2024, στη Βαλύρα Μεσσηνίας με τους: Χρήστο Χρυσανθακόπουλο, Χρύσανθο Δημητρόπουλο, Αντρέα Τζίμη και Αντώνη Παπανικολάου σε αγώνα 13,5 χλμ με την ονομασία «Δρόμος Θυσίας» και με εκκίνηση στην Αρκαδική Πύλη.

Οι Olympia Runners ευχαριστούν όλους τους εκπροσώπους αθλητές για την συμμετοχή τους στους αγώνες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ