Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΗλειακός Λεχαινών: Ανανέωσε ο Γαβριλόπουλος

Ηλειακός Λεχαινών: Ανανέωσε ο Γαβριλόπουλος

Συνεχίζουν στους «γαλάζιους» οι Δούλος και Τσακοπιάκος
Του Πάνου Ηλιόπουλου
panosproti@gmail.com
Προχωρά ο σχεδιασμός στις τάξεις του Ηλειακού Λεχαινών στην προσπάθεια που κάνουν οι «γαλάζιοι» να παρουσιαστούν δυνατοί και ανταγωνιστικοί και στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας. Έτσι στην ομάδα συνεχίζει κανονικά στον πάγκο ο Αλέξης Γαβριλόπουλος που έχει να επιδείξει σημαντικό έργο, ενώ στην ομάδα συνεχίζουν και οι Δούλος-Τσακοπιάκος από τους βασικούς πρωταγωνιστές.
Η ανακοίνωση για Γαβριλόπουλο
“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την επέκταση της συνεργασίας μας με τον Αλέξη Γαβριλόπουλο. Coach να έχουμε μια καλή συνεργασία με υγεία. Αρχίζουμε τον σχεδιασμό της νέας σεζόν και ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλους”.
Στόχος του Ηλειακού και τη νέα σεζόν θα είναι να παρουσιαστεί εξίσου ανταγωνιστικός και δυνατός στο δυσκολότερο -κατά τα φαινόμενα- πρωτάθλημα των τελευταίων ετών και να πραγματοποιήσει μια πορεία αντάξια της ιστορίας του με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι ανανεώσεις Δούλου και Τσακοπιάκου
O Νίκος Δούλος και ο Κώστας Τσακοπιάκος είναι οι πρώτες ανανεώσεις του Ηλειακού. Δύο παίκτες που ήταν βασικότατα «γρανάζια» του Ηλειακού την περασμένη σεζόν και η ομάδα των Λεχαινών δεν ήταν δυνατό να μην ανανεώσει την συνεργασία μαζί τους.
Η ανακοίνωση για Δούλο: «Τέλος καλό όλα καλά. Μετά από πολύωρες συζητήσεις, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την επέκταση της συνεργασίας μας με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Δούλο και την νέα χρονιά. Νίκο σου ευχόμαστε καλό καλοκαίρι, να είσαι καλά και υγιής, και να προσφέρεις τα αναμενόμενα».
Η ανακοίνωση για Τσακοπιάκο: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Κωνσταντίνο Τσακοπιάκο. Κώστα σου ευχόμαστε μια καλή συνεργασία με υγεία και επιτυχίες. Καλό καλοκαίρι σε όλους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ