Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΙσχυρό το  νέο Δ.Σ

Ισχυρό το  νέο Δ.Σ

Δόξα Ν. Μανωλάδας

Επιστροφή  Γαλάνη στον πάγκο των «μαυραετών»

Ανανέωσε ο Μηλαδόπουλος

Του Πάνου Ηλιόπουλου

panosproti@gmail.com

Η Δόξα Ν Μανωλάδας  εξέλεξε το νέο της Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο είναι 11μελές και είναι ενισχυμένο εν συγκρίσει με το περσινό.  Στην προεδρία συνεχίζει  ο Κώστας  Μιχαλόπουλος ο οποίος έχει να επιδείξει ένα επιτυχημένο έργο,  ενώ υπάρχει και ανακοίνωση που αναφέρει:  «Το Δ.Σ. του Α.Π.Ο. Δόξα Ν. Μανωλάδας παραμένει ως έχει και ενισχύεται με νέα μέλη που έχουν υπηρετήσει στο παρελθόν την ομάδα μας με ανιδιοτέλεια:

Πρόεδρος: Μιχαλόπουλος Κωνσταντίνος

Αντιπρόεδρος: Δημητρόπουλος Κωνσταντίνος

Γραμματέας: Ανδρέου Ξενοφών

Ταμίας: Σταθακόπουλος Κωνσταντίνος

Γενικός αρχηγός: Κανελλόπουλος Αλέξανδρος

Μέλη: Σταυρόπουλος Γεώργιος, Παυλοπούλου Δάφνη

Αναπληρωματικά μέλη: Σωκοπούλου Όλγα, Σάμαρης Νικόλαος, Χαμουζάς Ανδρέας, Αρβανιτάκης Ευστάθιος.

Καλή αρχή στη νέα ποδοσφαιρική χρονιά που θα ξεκινήσει».

Ο Γαλάνης στον πάγκο

Μετά τη διευθέτηση στο διοικητικό σκέλος, εξελίξεις είχαμε και στο θέμα του προπονητή με τους «μαυραετούς» να προχωρούν με τον Αλέξη Γαλάνη στον πάγκο. Ο Αλέξης Γαλάνης άλλωστε είναι από τους προπονητές, πέρα από την μεγάλη εμπειρία του και τις προπονητικές του γνώσεις, με ήθος και αξίες, ιδιαίτερα αγαπητός στη Ν.Μανωλαδα αλλά και σε όλη την Ηλεία. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Γαλάνης ήταν από τα τέλη Δεκεμβρίου και μετά, όταν επέστρεψε στους πάγκους, στον Αίαντα, συμβάλλοντας στην επίτευξη του στόχου της παραμονής.

Ανανέωσε ο Μηλαδόπουλος

Στο μεταξύ ο  Νίκος Μηλαδόπουλος, συνεχίζει με τη φανέλα της Δόξας, καθώς συμφώνησε να ανανεωθεί η συνεργασία του με την ομάδα, η οποία θα του δώσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Ο Νίκος Μηλαδόπουλος, είναι ο πρώτος παίκτης με τον οποίο συμφωνεί η Δόξα να ανανεώσει, στην προσπάθειά της να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο τη νέα σεζόν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ