Ηλειακός  Λεχαινών: Νέος τεχνικός ο Αλέξης Γαβριλόπουλος

0
167

Λύθηκε η συνεργασία με τον Ανδρέα  Ζήκο

Του Πάνου Ηλιόπουλου

panosproti@gmail.com

Αλλαγή σελίδας στην τεχνική ηγεσία  του Ηλειακού Λεχαινών, με τους «γαλάζιους» πλέον να πορεύονται στον πάγκο με τον Αλέξη Γαβριλόπουλο τεχνικός με σπουδαία παρουσία στον Αίαντα Γαστούνης καθώς και σε Αστέρα Αμαλιάδας και Αχαϊκή παλαιότερα. Εκδόθηκε μάλιστα και ανακοίνωση από τη διοίκηση που αναφέρει:  «Χωρίς να χάσουμε χρόνο ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον Αλέξη Γαβριλόπουλο. Coach Αλέξη, καλωσόρισες στην οικογένεια του Ηλειακού. Σου ευχόμαστε μια καλή συνεργασία με υγεία και ομοιογένεια».

Παρελθόν ο  Ανδρέας Ζήκος

Πριν ανακοινωθεί η έλευση του Γαβριλόπουλου, ο Ηλειακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Ανδρέα Ζήκο. Εκδόθηκε και ανακοίνωση από τη διοίκηση που αναφέρει: «Ανακοινώνουμε την λύση της συνεργασίας μας με τον προπονητή Ανδρέα Ζήκο. Η ομάδα μας τον ευχαριστεί για την βοήθειά του, και του ευχόμαστε καλή συνέχεια».

Για νέο ξεκίνημα στον Πύργο

Με τον Αλέξη Γαβριλόπουλο στον πάγκο πλέον, οι «γαλάζιοι» των Λεχαινών στοχεύουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα καθώς προέρχονται από δυο σερί ήττες με Θύελλα και Αίαντα. Επόμενο ματς για την ομάδα του Δήμου Ανδραβίδας –Κυλλήνης με τον Πανηλειακό στον Πύργο, ματς που θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα. Στον Ηλειακό αναγνωρίζουν τις δυσκολίες του ματς, αλλά η ομάδα των Λεχαινών εμφανίζεται αποφασισμένη για την κατάκτηση του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.