ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: Τεράστιος ο ΠΑΟ Βάρδας

0
646

Σπουδαία πρόκριση στο Άργος κόντρα στον Παναργειακό στη διαδικασία των πέναλτι

Τεράστια επιτυχία για τον ΠΑΟ Βάρδας στο κύπελλο Ελλάδας, με τους «πράσινους» της Βουπρασίας να κερδίζουν μέσα στο Άργος τον Παναργειακό στη διαδικασία των πέναλτι με σκορ 3-4 (κανονικός αγώνας 1-1 και παράταση 1-1) συνεχίζοντας έτσι στην επόμενη φάση. Παρουσιάζοντας ένα σοβαρό και πειθαρχημένο πρόσωπο, η «Μπάρτσα» έδειξε χαρακτήρα και στόφα μεγάλης ομάδας κόντρα στον Παναργειακό που έχει υψηλούς στόχους στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Πλέον, ο ΠΑΟ Βάρδας θα αντιμετωπίσει στην 4η φάση το νικητή του ζευγαριού Ζάκυνθος – Νίκη Βόλου

  Το ματς καρέ – καρέ

13΄: Φάουλ του Λούκας  Γκαρσία, κατέβασμα με το κεφάλι του Ροκάι, πλασέ ο Λιακόπουλος, απέκρουσε εντυπωσιακά ο Βορύλλας.

    20΄: Σουτ του Λούκας Γκαρσία, η μπάλα ελάχιστα άουτ.

    44΄: Αντεπίθεση του ΠΑΟ Βάρδας, ο Μπίσα είδε εκτός θέσης τον Συνοδινό και με υπέροχο ψηλοκρεμαστό πλασέ, έδωσε προβάδισμα στους Ταύρους της Ηλείας.

    53΄: Πλασέ του Λούκας Γκαρσία, εντυπωσιακά ο Βορύλλας αποσόβησε

    58΄: Ο Πρίκας με πλασέ έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

    93΄: Με δέκα παίκτες ο Παναργειακός, λόγω αποβολής του Τσιράκη

Η διαδικασία των πέναλτι

Στα πέναλτι ευστόχησαν από πλευράς ΠΑΟΒ οι Λαθύρης, Μικελάτος, Κοτσώνης και Θεοφάνης (το τελευταίο), ενώ αστόχησε ο Διονυσόπουλος (άουτ).  Από πλευράς Παναργειακού ευστόχησαν οι Μαρίνης, Ντε Σόουζα, Μούγιος, ενώ τα πέναλτι των Ροκάι, Φλώρου απέκρουσε ο Βορύλλας, που ήταν ο πολυτιμότερος του αγώνα.

Παναργειακός: Συνοδινός, Λιακόπουλος, Καρέλης, Σαλάι, Ρόκα, Μαρίνης, Γάσπαρης, Λόπες Γκαρσία, Ντε Σόουζα, Συνοδινός, Πρίκας, Τσιράκης.

ΠΑΟΒ: Βορύλλας, Λιόσης, Κοτσώνης, Παπασπηλιόπουλος, Παπαχριστόπουλος(46’ Μικελάτος), Κούστα(105’ Θεοφάνης), Πολίτης(65’ λ.τ. Τσεκούρας), Λαθύρης, Μπίσα, Διονυσόπουλος, Μαστραντωνάκης(103’ Δουλαβέρης).

Κυριακή στην Κόρινθο

Την προσεχή Κυριακή αντί για το Σάββατο θα διεξαχθεί το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής (πρακτικά της πρώτης αγωνιστικής), ανάμεσα στην Κόρινθο και τον Παμβουπρασιακό, καθώς η ΕΠΟ απάντησε θετικά  σε έγγραφο αίτημα της ηλειακής ομάδας η αναμέτρηση να μετατεθεί μια μέρα, λόγω των υποχρεώσεων του Παμβουπρασιακού στο Κύπελλο Ελλάδας αύριο Τετάρτη. Ο αποκλεισμός της Εθνικής Ομάδας beach soccer από τη συνέχεια των Μεσογειακών Αγώνων, άλλαξε το πρόγραμμα και οι Μικελάτος, Τσεκούρας, επέστρεψαν  και ενσωματώθηκαν  με την αποστολή των Ταύρων. Οι δυο διεθνείς παίκτες, θα είναι κανονικά παρόντες την Κυριακή στην Κόρινθο και το βράδυ θα μεταβούν ξανά στην Αθήνα ώστε να ενσωματωθούν και πάλι με την Εθνική, για υποχρεώσεις της ομάδας στο εξωτερικό την άλλη βδομάδα.