Συνεχίζει στην επόμενη φάση

0
20

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ

Αίας- Ξενοφών 1-0

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ηλείας  συνεχίζει ο Αίας Γαστούνης καθώς χθες ξεπέρασε το εμπόδιο του Ξενοφώντα Κρεστένων σε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση που διεξήχθη στο Βαρθολομιό. Το τέρμα που έκρινε το ματς και που έστειλε τον Αίαντα στην επόμενη φάση σημείωσε ο Αντωνόπουλος στο 22’ , με την ομάδα της Γαστούνης στο πρώτο μέρος να έχει  δυο καλές φάσεις με τον Σταθάτο. Όσον αφορά την ομάδα του Ξενοφώντα στην επανάληψη ανέβασε στροφές και είχε ευκαιρίες με τους Καπετανάκη και Παναγόπουλο στο 55’ και  90’ αντίστοιχα. Λόγω απουσίας του ενός βοηθού ο αγώνας  ξεκίνησε με καθυστέρηση 48 λεπτών, ενώ ο Αίας ξεκίνησε το παιχνίδι με  τρεις 16χρόνους και το τελείωσε με πέντε ποδοσφαιριστές των οποίων η ηλικία κυμαίνεται στα 16 χρόνια.

Αίας: Θεοδωρόπουλος, Γερασιμόπουλος, Αντύπας(75’ Γιατράς), Κασσιανός, Γκίνης,  Παναγιωτόπουλος, Μπουρούκης, Παυλίδης(60’ Μένα), Σταθάτος, Αντωνόπουλος(85’ Αλμπάντης), Τσουκαλάς

Ξενοφών: Ι.Ν. Καπετανάκης, Λιαρόπουλος, Λαμπρόπουλος,Κολόκας, Ανδριόπουλος, Αστερόπουλος, Καραχάλιος, Καπετανάκης, Μπακατσέλος(40΄ λ.τ. Κανάνι), Αρβανίτης(46’ Δρακόπουλος), Σκοζάι(75’ Παναγόπουλος)