Η ΑΕΛ πήρε αυτό που ήθελε στη Χαλάστρα της Θεσσαλονίκης. Κέρδισε με 2-1 τον Καμπανιακό για την 7η αγωνιστική στα playoffs του Α’ ομίλου και εξασφάλισε και μαθηματικά την παρουσία της στη Stoiximan Super League της σεζόν 2025/26. Super League 2 τέλος για την ΑΕΛ, η οποία μετά από τέσσερα χρόνια και συγκεκριμένα 1.429 ημέρες επιστρέφει στη Stoiximan Super League.Οι “βυσσινί” μπήκαν στο γήπεδο της Χαλάστρας στη Θεσσαλονίκη με μοναδικό στόχο τη νίκη απέναντι στον Καμπανιακό, με το τελικό 2-1 να τους εξασφαλίζει και μαθηματικά την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.Το σύνολο του Βοσνιάδη άνοιξε το σκορ με εκτέλεση πέναλτι του Πασά, έκανε το 0-2 με τον Μπαγκαλιάνη, με τους γηπεδούχους το μόνο που καταφέρουν να είναι η μείωση σε 1-2 με τον Κωτσόπουλο. Πλέον, στο παιχνίδι της Λάρισας απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο (12/04) αναμένεται να γίνει η μεγάλη φιέστα των “βυσσινί”, γιορτάζοντας με τον κόσμο τους, μερικοί εκ των οποίων βρέθηκαν και έξω από την έδρα του Καμπανιακού, την εκπλήρωση του βασικού στόχου που είχε θέσει η ομάδα στην έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.
Καμπανιακός (Κούτσης): Κασαπίδης, Γαρύφαλλος, Σαρβανίδης, Έππας, Φροσύνης (46′ Π. Καθάριος), Κωτσόπουλος, Ντουμάνης, Παπαστεριανός, Πέττας, Καράδαλης (55′ λ.τ Σέχου), Μποζίδης (62′ Παπακωνσταντίνου).
ΑΕΛ (Βοσνιάδης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου (85′ Τριμμάτης), Βαφέας, Μπαγκαλιάνης, Λυμπεράκης, Μπαριέντος (63′ Παναγιωτίδης), Οικονόμου, Στίνα (76′ Αντράντα), Πασάς, Μούργος (63′ Σιατραβάνης), Μουτίνιο (85′ Κρητικός).