Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικά«Θα σε θάψω ζωντανή»: Βίαιος και στην πρώην σύζυγο ο δημοσιογράφος της...

«Θα σε θάψω ζωντανή»: Βίαιος και στην πρώην σύζυγο ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ

Η εν διαστάσει σύζυγος του δημοσιογράφου έχει καταθέσει πολλούς ξυλοδαρμούς, απειλές, έχει αποδείξεις και στοιχεία

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις για τον 45χρονο δημοσιογράφο της ΕΡΤ, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα μετά τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του, που δούλευε και αυτή στην Ελληνική Ραδιοφωνία-Τηλεόραση.

Όπως μετέφερε στο Πρωινό η Κέλλυ Χεινοπώρου ο δημοσιογράφος φέρεται να κακοποιούσε και την πρώην σύζυγό του.

«Η εν διαστάσει σύζυγος του δημοσιογράφου έχει καταθέσει πολλούς ξυλοδαρμούς, απειλές και έχει αποδείξεις και στοιχεία. Χώρισαν με αντιδικία» είπε η δημοσιογράφος στο «Πρωινό».

«Μάλιστα, την Κυριακή το βράδυ που συνέβη ο ξυλοδαρμός της συναδέλφου», συνέχισε, «όταν τον έδιωξε από το σπίτι, φέρεται να πήγε στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου και να την απείλησε λέγοντας «θα σε θάψω ζωντανή». Ενδεχομένως η εν διαστάσει σύζυγος να μίλησε με το θύμα».

«Έχει νοσηλευτεί»

«Η συγκεκριμένη κοπέλα έχει καταγγείλει σωματική κακοποίηση και έχει νοσηλευτεί, οπότε υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία» είπε η Κωνσταντία Δημογλίδου, εκπρόσωπος Τύπου ΕΛ.ΑΣ. στο MEGA.

«Εγώ έπεσα από τα σύννεφα γιατί τον είχα για πολύ χαμηλών τόνων. Πριν γίνει αυτεπάγγελτο δεν προλαβαίναμε να δεχόμαστε εγκλήσεις γυναικών για κακοποίηση. Το φαινόμενο αυτό υπήρχε και παλιά αλλά η νομοθεσία ήταν τέτοια που δεν οδηγούνταν στο δικαστήριο. Δεν ξέρω αν λειτουργεί αποτρεπτικά η αυστηροποίηση της νομοθεσίας» ανέφερε ο Θανάσης Κατερινόπουλος, Ταξίαρχος εν αποστρατεία.

Πηγή : tovima.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ