Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΝέα υπόθεση revenge porn: Θύμα δόκιμη αστυνομικός

Νέα υπόθεση revenge porn: Θύμα δόκιμη αστυνομικός

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μία δόκιμη αστυνομικό με την οποία ο 35χρονος, επίσης αστυνομικός, διατηρούσε σχέση.

Τόσο ο θύτης όσο και το θύμα είναι αστυνομικοί στην νέα υπόθεση revenge porn.

Η σύλληψη του 35χρονου αστυνομικού έγινε γνωστή το μεσημέρι, ωστόσο νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι και το θύμα ήταν συνάδελφός του…

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μία δόκιμη αστυνομικό με την οποία ο 35χρονος, επίσης αστυνομικός, διατηρούσε σχέση. Και όταν αυτή τελείωσε, ο ίδιος φέρεται να εκδικήθηκε την πρώην του, δημοσιοποιώντας ένα βίντεο με πολύ προσωπικές στιγμές.

Η ίδια, στην έρευνα που έγινε για την υπόθεση, υπέδειξε ως υπαίτιο για τη διαρροή του επίμαχου βίντεο τον συλληφθέντα αστυνομικό και πρώην εκπαιδευτή της σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας. Όπως είπε στους συναδέλφους της, ήταν ο μόνος άνθρωπος που είχε στην κατοχή του το συγκεκριμένο βίντεο και άρα ο μόνος που θα μπορούσε να το δημοσιοποιήσει.

Από την προανάκριση, προέκυψε η εμπλοκή του Αξιωματικού στην υπόθεση, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι του Σάββατο 22/6/24, σε περιοχή της Αττικής. Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχηματίσθηκε δικογραφία, αυτόφωρης διαδικασίας, σε βάρος του 35χρονου για εκδικητική πορνογραφία.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό και ένα ψηφιακό μέσο αποθήκευσης, τα οποία θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση.

Παράλληλα, σύμφωνα με το newsit, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη ο προβλεπόμενος πειθαρχικός έλεγχος του Αξιωματικού για την εν λόγω υπόθεση.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα και παραπέμφθηκε σε Ανακριτή.

pelop.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ