Παρουσίαση των μελών του Συνδυασμού «Οι Επιχειρήσεις Μπροστά» με επικεφαλής τον Κώστα Λεβέντη

0
16

Μήνυμα αισιοδοξίας, ενότητας και συνεργασίας
για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και της Ηλείας

Στον κατάμεστο χώρο του Συνεδριακού Κέντρου της Π.Ε Ηλείας, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η παρουσίαση των μελών του συνδυασμού «Οι Επιχειρήσεις Μπροστά», με επικεφαλής τον κ. Κώστα Λεβέντη, ενόψει των εκλογών, που θα πραγματοποιηθούν στις 16 και 17 Νοεμβρίου.
Παρουσία πλήθους κόσμου, εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και φορέων του τόπου, ο κ. Λεβέντης παρουσίασε τους υποψηφίους του συνδυασμού, που περιλαμβάνει επιχειρηματίες από όλους τους κλάδους της επιχειρηματικότητας και από όλες τις περιοχές της Ηλείας.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Κ. Λεβέντης αναφέρθηκε στις βασικές αρχές, στις προτεραιότητες και στο σχέδιο του συνδυασμού, για ένα ισχυρό Επιμελητήριο, το οποίο θα λειτουργεί ως χρήσιμος σύμμαχος της τοπικής επιχείρησης.
«Είναι μια ξεχωριστή στιγμή για εμάς, καθώς παρουσιάζουμε την ομάδα των υποψηφίων συμβούλων, που θα δώσουν τον αγώνα στο πλευρό μας, για την επόμενη ημέρα του Επιμελητηρίου. Όμως δεν είναι μόνο μια παρουσίαση, είναι η αρχή ενός νέου κεφαλαίου.
Ενός κεφαλαίου που γράφουμε μαζί, με γνώση, εμπειρία αλλά και με τόλμη, για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του αύριο» τόνισε χαρακτηριστικά ο Κ. Λεβέντης ενώ σημείωσε «Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, η επιχειρηματικότητα χρειάζεται ισχυρή ηγεσία, καινοτόμο σκέψη και ανθρώπους με όραμα. Γι΄αυτό χρειαζόμαστε ένα Επιμελητήριο που θα είναι σύγχρονο, ευέλικτο και δίπλα σε κάθε επιχείρηση. Ένα Επιμελητήριο που δεν θα ακολουθεί απλά τις εξελίξεις, αλλά θα ηγείται, ανοίγοντας νέους δρόμους για τις επιχειρήσεις μας.
Για το Επιμελητήριο που θα αποτελέσει το εργαλείο αναπτυξιακής προοπτικής της Ηλείας.
Η Ηλεία έχει την ευκαιρία – με την ολοκλήρωση των οδικών έργων – να βγει από τη στασιμότητα.
Έχουμε όλοι μαζί την ευκαιρία, να ενώσουμε δυνάμεις και να κερδίσουμε το αύριο που μας αξίζει.
Σε αυτή την προσπάθεια, οι επιχειρήσεις του τόπου πρέπει να μπουν μπροστά.
Και χρειάζονται στο πλευρό τους, ένα ισχυρό, αποτελεσματικό Επιμελητήριο. Ένα Επιμελητήριο που θα είναι ο καθημερινός, χρήσιμος σύμμαχός τους.
Με αυτή τη δέσμευση ,ζητάμε από τους συναδέλφους μας να μας εμπιστευθούν».
Ο Κ. Λεβέντης κατά την διάρκεια της ομιλίας του, επεσήμανε: «ζητάμε την ψήφο των συναδέλφων μας, με τη δέσμευση να εργαστούμε για το καλό όλων, πέρα και πάνω από κόμματα και άσκοπες αντιπαραθέσεις. Έχουμε σχεδιάσει μια νέα γενιά υπηρεσιών και δράσεων, ώστε να αναδείξουμε το Επιμελητήριο Ηλείας σε καθημερινό αρωγό και σύμβουλο, για κάθε ένα από τα μέλη του.
Θέλουμε ένα Επιμελητήριο που θα είναι ο κινητήριος μοχλός της ανάπτυξης, της καινοτομίας και της συνεργασίας, με δυνατή παρουσία στα κέντρα λήψης αποφάσεων, που αφορούν την Ηλεία και την ευρύτερη Περιφέρεια, με προτάσεις και διεκδικήσεις, για την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας και της ανάπτυξης.»
Παράλληλα ο Κ. Λεβέντης αναφέρθηκε στη δέσμευση του συνδυασμού για συνεργασία, συνένωση δυνάμεων και κοινές διεκδικήσεις με το σύνολο των τοπικών φορέων, ώστε να ισχυροποιηθεί η πρόσβαση στα κέντρα λήψης αποφάσεων και να προχωρήσουν οι παρεμβάσεις που έχει ανάγκη η Ηλεία. «Τα υλικά για να χτίσουμε το νέο αναπτυξιακό υπόδειγμα της περιοχής μας υπάρχουν. Είναι οι ασύγκριτοι φυσικοί και πολιτιστικοί μας πόροι. Είναι η θέληση και οι ικανότητες των τοπικών επιχειρήσεων και των ανθρώπων τους. Το Επιμελητήριο Ηλείας θα είναι η δική τους φωνή. Θα είναι δίπλα τους και θα τους βοηθά, να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του σήμερα και του αύριο. Ζητάμε να μας εμπιστευθείτε, για να ανοίξουμε μαζί ένα νέο κεφάλαιο. Για να μπορούμε να κοιτάξουμε μαζί μπροστά, με περισσότερη αισιοδοξία.» τόνισε, κλείνοντας την ομιλία του, ο Κ. Λεβέντης.