Ελαία: Πολύνεκρο δυστύχημα στην Ε.Ο. Κυπαρισσίας- Πύργου

0
2352

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ένα βρέφος περίπου 12 μηνών και ο πατέρας του μεταφέρθηκαν νεκροί στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας μετά το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή της Ελαίας. Σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας έφτασαν συνολικά σοβαρά τραυματίες εκ των οποίων ο ένας διασωληνώθηκε και μεταφέρεται σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Καλαμάτας.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Συνεχίζεται η επιχείρηση της πυροσβεστικής προκειμένου να απεγκλωβιστούν μέσα από τα συντρίμια των οχημάτων. Δύο ακόμα άτομα τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχουν τις αισθήσεις τους. Στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας έχουν μεταφερθεί σύμφωνα με πληροφορίες οι σοροί 2 θυμάτων αλλά και δύο τραυματίες.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ένα μωρό μαζί με την μητέρα του φαίνεται ότι συγκαταλέγεται μέσα στη λίστα των νεκρών του τροχαίου δυστυχήματος στην Ελαία.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορείς υπάρχουν τέσσερις συνολικά νεκροί, ενώ στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας έχουν μεταφερθεί άτομα τα οποία ενεπλάκησαν στο τροχαίο δυστύχημα.

Με αίμα βάφτηκε η Ε.Ο. Κυπαρισσίας- Πύργου, στο ύψος της Ελαίας. Σύμφωνα με πληροφορίες στο τροχαίο εμπλέκεται μία νταλίκα και τρία ΙΧ οχήματα, ενώ σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, υπάρχουν νεκροί. Αυτή την ώρα η Εθνική Οδός έχει κλείσει, καθώς έχει ανατραπεί η νταλίκα και η κυκλοφορία γίνεται από παρακαμπτήριο δρόμο μέσω Ελαίας. Στο σημείο βρίσκονται ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και Τροχαία.
Περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση